Перейти до основного вмісту

ВСЕУКРАЇНСЬКА НІЧНА МОЛИТВА ЗА УКРАЇНУ - 7-8 ЛЮТОГО 2014 РОКУ

Дорогі брати і сестри у Христі, 
маючи побудження від Господа Нашого, Милостивого Ісуса Христа, через Святе Письмо
Отже, передусім благаю чинити моління, прохання, благання, подяки за всіх людей, за царів та всіх хто при владі, щоб ми могли проводити тихе і мирне життя в усякій побожності і чистоті. Бо це добре і приємне Спасителеві нашому Богу, Який хоче, щоб усі люди спаслися і досягли пізнання істини (1Тим.2:149)
запрошуємо Вас приєднатись до ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ МОЛИТОВНОЇ НОЧІ, під  час якої будемо каятись у наших гріхах перед Богом та просити Його милості для України. (Дан. 9:1-23)
Україну може врятувати лише Господь!
Лише зміна влади не вирішить основної проблеми народу, бо справжня проблема – це гріх, непослух Богу. Бо наша боротьба не проти плоті і крові, а проти начальства та проти влади, проти правителів темряви світу цього, — проти піднебесних духів злоби (Еф. 6:12)
Церква останнім часом відходила від Господа, нерідко мовчавши, коли навколо процвітало беззаконня. Але надалі так не може і не має бути! За роки незалежності України:
  • знищено близько 30 мільйонів ненароджених дітей руками їх же матерів (це більше, ніж в часи Другої Світової війни й голодомору)
  • кількість розлучень у деяких районах України перевищила 50%
  • розпуста та порнографія заполонила екрани телевізорів, Інтернет-простір
  • дорослі продають алкоголь дітям, щоб на цьому нажитися
  • люди масово звертаються до ворожок, екстрасенсів, знахарів, використовують білу і чорну магію, а телебачення популяризує окультні програми
  • неймовірно масовим явищем слало хабарництво, підкуп суддів, люди обважують один одного на базарах, брешуть, обманюють
  • в серцях багатьох наших громадян є ненависть до інших народів, людизаздрять, проклинають один одного, заради грошей втрачають людяність, маніпулюючи рідними і близькими
  • в неділю до Церкви йде лише кілька відсотків людей.
Цей список можна продовжувати ще довго.
Тому вихід тільки один – покаяння народу.
Отже, 7 лютого Церкви зберуться по всій Україні на нічну молитву, щоб каятись і благати Господа про Благодать до України, визнаючи свої гріхи та гріхи всього народу.
Благаємо збиратись у помісних Церквах, будинках і благати Господа про благодать для України, визнаючи свої гріхи та гріхи всього народу.
Запрошуємо збиратись у помісних Церквах та спільнотах і благати Господа про Його милість до нас.
7 лютого з 21:00 до 6:00 8 лютого.

Коментарі

  1. Пілтримую! « І правосуддя назад відступилося, а справедливість здалека стоїть, бо на майдані спіткнулася істина, правда ж не може прийти, і істина зникла, а той, хто від злого відходить, грабований... І це бачить Господь, і лихе в Його очах, що права нема!
    І Він бачив, що немає нікого, і дивувавсь, що немає заступника...!» (Iс.59:14-16)

    ВідповістиВидалити
  2. Це треба було робити вже давно - але краще пізно, ніж ніколи! У Львові вже два тижні триває молитовна мобілізація: 25 церков спільно моляться за Україну щодня, організовані безперервні добові молитовні ланцюжки, щоночі стоїть молитовна нічна сторожа в нашій помісній церкві. Подібні молитви проходять і в традиційних церквах. Церкві необхідно згуртуватися навколо свого Бога!

    ВідповістиВидалити
  3. Так згідний. церква повинна піднятись як в часи Апостолів . і доносити правду втілюючи її в життя!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від