Перейти до основного вмісту

СТРАТЕГІЯ ГОМОСЕКСУАЛІСТІВ – ЦЕ ВАМ НЕ ПРОСТО ІСТЕРІЯ!!!


СТРАТЕГІЯ ГОМОСЕКСУАЛІСТІВ – ЦЕ ВАМ НЕ ПРОСТО  ІСТЕРІЯ!!!

У зв’язку з активізацію рухів секс-меншн в Україні, активізувалися і громадські об’єднання, які активно виступають за захист сімейних цінностей.
Що мене здивувало, так це те, що багато людей почали критикувати інших через те, що ті вчинили за їхніми словами «істерію». Від них можна почути: «Подумаєш – геї проведуть свій парад – ну і нехай собі ходять – потрібно просто їх ігнорувати…». 
Друзі, це не просто геї ходять зі своїм парадом по центральній вулиці міста- ні, у цих груп є чітка стратегія, починаючи з парадів – закінчуючи домінуванням над всіма іншими суспільними групами, включно тих, хто сповідує традиційні цінності!!! До прикладу, геї вже навіть не називають свій марш «гей-парад», він вже у них «гей-прайд», тобто гордість за те що ти гей!!! Вже не просто меншина, а привілейована група, і те що колись було соромом, тепер, за їхнім уявленням є гордістю. 

Що далі? – будь ласка, наводжу їхню задекларовану діяльність в статутних документах, з якої і формується їхня стратегічна лінія:

1) заборона в Україні дискримінації на підставі сексуальної орієнтації (ми вже це бачимо, через проштовхування законопроекту №2342);
2)скасування в Україні статистичного обліку «гомосексуалістів»; (вони вже не хочуть бути ізгоями суспільства)
3)уведення до законодавства термінів «сексуальна орієнтація», «ґендерна ідентичність», «гомофобія», «мова ворожнечі», «злочин на ґрунті ненависті» (це принцип закритого рота для всіх, хто б сказав, що гомосексуалізм це зло, гріх чи хвороба); 
4)включення позицій щодо ЛГБТ-проблематики до програмних платформ провідних політичних сил (середовище політики - ось їхній стратегічний курс!!!);
5)включення ЛГБТ-питань до щорічних доповідей «про стан додержання та захисту прав і свобод людини і громадянина в Україні» (про них повинні чути всі!);
6)поширення чинності статті 74 Сімейного кодексу України («Право на майно жінки та чоловіка, які проживають однією сім’єю, але не перебувають у шлюбі між собою або в будь-якому іншому шлюбі») на одностатеві сімейні пари; (так, так – саме так – узаконення одностатевих шлюбів!!!)
7)внесення змін до законодавства з метою надання партнерові тієї ж статі, з яким людина перебуває в стабільних сімейних стосунках, статусу найближчого родича (а таких найближчих родичів у гомосексуалістів за життя 100-150);
8)реалізація в Україні основоположного права людини на шлюб і створення сім’ї (не просто одруження, але і всиновлення дітей!!!)
9)визнання чинними в Україні одностатевих шлюбів, зареєстрованих цивільних партнерств між особами однієї статі, законно укладених за кордоном; (навіть не в Україні!!! потрібно укладати шлюби, а достатньо закордоном!!!)
10)надання в Україні одностатевим сім’ям спільних батьківських прав у разі зачаття, народження чи виховання ними (одним із них) дитини; (без коментарів)
11)забезпечення безперешкодного доступу одностатевих пар, передусім тих, що перебувають в офіційно зареєстрованих стосунках, до репродуктивних технологій, зокрема послуг сурогатного материнства; (не народжую сам – не проблема!!!, або сурогатне материнство, або ювенальна юстиція допоможе, щоб брати дітей в сім'ю і їх там гвалтувати, що відбувається у 7 випадків з 10!!!)
13)обрання відкритих представників ЛГБТ-руху до складу Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування різного рівня, на посади міських, селищних, сільських голів; (ось хто нами буде правити, хто для нас буде писати закони!!!)
16)покриття всіх 27 адміністративно-територіальних одиниць України найвищого рівня діяльністю ЛГБТ-організацій з місцевим статусом; (а що Ви думали – треба діяти стратегічно, покриваючи чумою всю країну!!!)
18)подолання в Україні епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу серед чоловіків, які практикують секс із чоловіками; (ВИ УЯВЛЯЄТЕ ВЕСЬ МАРАЗМ ЦІЄЇ ПОЗИЦІЇ – СЕРЕД ГЕЇВ НАЙВИЩИЙ РІВЕНЬ СНІДУ, ВОНИ НАЙБІЛЬШЕ ЙОГО РОЗНОСЯТЬ, І ЩЕ ХОЧУТЬ З ЦИМ БОРОТИСЬ, ПЕРЕСТАНЬТЕ СПАТИ ОДИН З ОДНИМ, ОТ ВАМ І ЕФЕКТИВНА БОРОТЬБА!)
21)відкриття в Україні спеціалізованого медичного закладу з надання медичних послуг чоловікам, які практикують секс із чоловіками; (ЗВИЧАЙНО ПОТРІБЕН ТАКИЙ ЗАКЛАД – РІВЕНЬ СНІДУ СЕРЕД НИХ ПРОСТО ЗАШКАЛЮЄ!!!)
22)створення в Україні національного інформаційно-ресурсного центру з питань здоров’я чоловіків, які практикують секс із чоловіками; (ПРОПОГАНДУ НІХТО НЕ ВІДМІНЯВ!!!)
23)започаткування роботи «гарячої» телефонної лінії довіри з надання психологічної, медичної та правової допомоги гомосексуалам, бісексуалам і трансґендерам та членам їхніх сімей (А ПСИХІЧНА ДОПОМОГА ЇМ ТОЧНО ПОТРІБНА, ОСКІЛЬКИ ЦЕ ГРУПА, ЯКА НАЙБІЛЬШЕ УРАЗЛИВА ДО ПСИХІЧНИХ РОЗЛАДІВ);
25)упорядкування та видання гей-гіду (ЛГБТ-гіду) по Україні; (будемо мати не просто своїх, а ще і зі всього світу хворих та неадекватних людей)
26)оптимізація процедури заміни документів для транссексуалів у зв’язку з корекцією ними своєї статевої належності; (якщо знищувати традиційну сім'ю  то всі засоби хороші - ось їхній принцип)
27)скасування в Україні кримінальної та адміністративної відповідальності за надання сексуальних послуг на комерційній основі на виконання статті 43 Конституції України, згідно з якою «кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя працею (це вже називається працею!!!), яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується» (ось вам узаконення проституції, чуми, яка руйнує сім'ю )
31)установлення в Україні розумних правових норм щодо легального обігу порнографічної продукції  (ну і звичайно, як не «кормити» своє збочення, продукція має бути максимально доступна!!!)
32)створення в Україні релігійних общин (організацій), віровчення яких щодо гомосексуальності має афірмативний характер; - НУ ЩО – А ЦЕ ВЖЕ ОСТАТОЧНЕ ЗБОЧЕННЯ, ЧИ НЕ ТАК???

(інформація взята із інтерв’ю Ганни ЄНІНОЇ, студентки IV курсу факультету соціальних наук та соціальних технологій Національного університету «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) з в. о. президента Всеукраїнської громадської організації «Гей-Форум України» Святославом ШЕРЕМЕТОМ)

Гомосексуалісти, діють дуже продумано, поступально та стратегічно, ось чому все більше і більше країн не тільки узаконюють одностатеві шлюби, але і дозволяють усиновляють дітей, але і це ще мало! Їхнє головне завдання – стати «вищою расою» - історія людсва вже це проходила - чи не так?!!!

Настійно рекомендую всім прочитати «Скотный двор» Джоржа Ореелла!!!


А також пам’ятаємо слово Боже:
Щоб нас сатана не перехитрував, відомі бо нам його стратегії!  (2 Коринтянам 2:11)







 Синій та темно синій колір - це ті країни, в яких гомосексуалісти добились рівних сімейних прав...

Коментарі

  1. Пора піднімати зад, би матимемо проблеми щодо нього ж...Вже біля року проводжу активну роботу зі своїми пацієнтами, в цьому напрямкку( ЛГБТ Ювеналка Гендер )

    ВідповістиВидалити
  2. Треба легалізувати також зоофілію. А чому б ні? Ми би були першими серед провідних країн світу, де б "восторжествувала" повна справедливість та демократія

    ВідповістиВидалити
  3. Елена Несмиян18 травня 2013 р. о 12:34

    Идеология.. сташная сила! Только бы разум не подкосила..
    Только бы пару шурупов осталось, чтоб на ветру колпачок не сорвало..
    Идеология.. Маршировали, строили, красили и бинтовали,
    Жертвы и повиги в дань приносили.. Идеология.. страшная сила!
    С криком «ура» побеждали дракона, и награждали вора в законе,
    Нюхали «Запад», евро внедряли.. В этой вот стадии мы и застряли.
    Глупость и блесточки, фильмы и БАДы – всё нам сливайте! Мы только рады!
    В мусорной куче так интересно! Жаль в голове только.. пусто и тесно..
    И представляется Вечность-старушка: ходит по свежеобтесанной стружке,
    Деточки, милые, остановитесь! Чем вы гордитесь? Чем вы гордитесь?
    Вас обтесали как Буратино.. болтики-гайки в схеме единой..
    Вы хоть немного чести оставьте, душу за фантики не продавайте..
    Вам при рождении мозг выдавали? Это не просто одна из деталей,
    Пользуйтесь мозгом, пока он искрится, он вам поможет не заблудиться!
    Шопинги, Фейшн, крутые тусовки, бентли, политика, шоу-массовки,
    Экстази, секс, однополые шпроты.. а под конец одиночества рвота..
    Идеология – чья-то идея, добрая или же злая затея,
    Рельсы для стада послушних вагонов, предначертание для миллионов.
    У идеологов четкие цели. Эй, украинцы! Вы на прицеле!
    Как?! Вы свободны??? В замкнутом круге?
    Поразмышляйте о сём на досуге..

    ВідповістиВидалити
  4. Жуть. В какой стране мы стали жить? То, что всегда было срамом, хотят сделать нормой.

    ВідповістиВидалити
  5. Сергей Чуткий19 травня 2013 р. о 15:03

    Болезнь нельзя выставлять на показ - это срам. И не имеет значения, где вавки, на ноге или в голове.
    Давайте выйдем, и будем всем показывать и рекламировать свои переломы и гнойные прыщи.
    Самая большая беда украинцев - это равнодушие, в данном случае по отношению ко греху и своему будущему.
    Если мы сейчас будем сидеть сложа руки, то завтра будем кусать локти и лить слезы.
    У нас только один выход - объединиться и встать в проломе за наших детей и их будущее!!!
    Не забывайте об участи САДОМА и ГАМОРРЫ!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Підори ми вас так вилікуємо що ви забудете ваші срані імена. не те що захоче легалізації своєї гомосятини, З найкращими побажаннями: P.S. щоб ви всі здохли

    ВідповістиВидалити
  7. гнать надо отсюда этих уродов. только дети страдают от них. не отдавайте им своих детей. пошлите их надолго

    ВідповістиВидалити
  8. Хлопці і дівчата, пам"ятайте тільки, що страх перед гомосексуальністю, так яскраво виражений вами у ненависті, свідчить радше про ваші власні проблеми із сексуальною ідентичністю, а не про "хворобу" гомосексуалістів. Мені шкода і автора цього допису і людей, які мають в собі стільки ненависті, бо ви так і не зрозуміли, що за всіма страшними цифрами, опублікованими тут, криється прагнення любові, яке суспільство так систематично відбирає у всіх, хто може бути тільки собою. А ми, гомосексуалісти, можемо бути тільки собою, як би вам не промивали мізки дурницями про виліковність чи заразність цієї "недуги". Люблю вас, бо ваші душі не менш зранені, бо вашими устами більше не говорить любов.

    ВідповістиВидалити
  9. Верно все написано. Но мы не должны забывать, что это не просто мода или веяние постхристианской Европы. Это глобальная целенаправленная кампания на депопуляцию во всем мире, на которую члены-сатанисты Бильдербергского клуба вбрасывают миллиарды денег. По их программе идея гей-культуры должна охватить как можно больше стран мира. А когда настанет гомодиктатура, геи в правительстве объявят христианство вне закона, чтобы не ущемлять массы таких, как они и иметь полную свободу распутства. Но это лишь часть плана. Дальше тотальный контроль населения на планете и исполнение последних частей Апокалипсиса. Так что мир постепенно катится туда, откуда уже нет возврата.

    ВідповістиВидалити
  10. З Доктрини Аллена Даллеса (1945 р.):
    «Закінчиться друга світова війна. Якось все владнається, влаштується. І ми кинемо все, що маємо, все золото, всю матеріальну потужність на обдурення російських людей. Посіявши там хаос, ми непомітно підмінимо їхні цінності на фальшиві і примусимо їх у ці цінності вірити.
    Ми знайдемо своїх однодумців, своїх помічників і союзників в самій Росії. Епізод за епізодом розігруватиметься грандіозна трагедія загибелі самого непокірного на землі народу, остаточного згасання його самосвідомості.
    З літератури і мистецтва ми поступово витравимо їх соціальну сутність, відучимо художників, відіб'ємо у них охоту займатися зображенням, дослідженням тих процесів, які відбуваються в глибинах народних мас.
    Література, театр, кіно - все буде зображувати й прославляти самі низинні людські почуття. Ми будемо всіляко підтримувати і піднімати, так званих, художників, які стануть насаджувати і втовкмачувати в свідомість культ сексу, насильства, садизму, зрадництва - словом, всякої аморальності.
    В управлінні державою ми створимо хаос, плутанину. Ми будемо непомітно, але активно і постійно сприяти самодурству чиновників, хабарників, безпринципності. Чесність і порядність будуть висміюватися і нікому не стануть потрібні, перетворяться на пережиток минулого.
    Хамство і нахабство, брехня і обман, пияцтво і наркоманію, тваринний страх: і ворожнечу народів, насамперед, ворожнечу і ненависть до російській народу - все це ми будемо спритно і непомітно культивувати.
    І лише небагато, дуже мало хто буде здогадуватися або розуміти, що відбувається. Але таких людей ми поставимо в безпорадне становище, перетворимо на посміховисько, знайдемо спосіб їх оббрехати і оголосити покидь.ками суспільства ...
    Ми будемо розхитувати таким чином покоління за поколінням ... Ми будемо битися за людей з дитячих, юнацьких років, будемо завжди головну ставку робити на молодь, станемо розкладати, розбещувати, розтлівати її. Ми зробимо з них космополітів ».


    ВідповістиВидалити
  11. Статистика
    1. Геї помираюють на 20-30 років раніше за нормальних людей
    2. 78% чоловіків-гомосексуалістів почувають себе менш щасливими за гетеросексуальних чоловіків. (дані Американської прихіатричної асоціації, дослідження Harold L Lief, Sexual Survey)
    3. Дослідження 2000 лезбіянок показало, що протягом року 75% мають депресивну симптоматику і потребують допомоги психолога. (J. Bratfort,1994)
    4. Гомосексуали в 6 разів частіше здійснюють спроби самогубства порівняно з гетеросексуалами. (M.S. Wenberg, професор Іллінойського університету)
    5. У гомосексуаліста середня кількість партнерів за життя 101-501, при чому 10-15% мають більше 1000(!) партнерів. (Paul van de Ven, Journal of Sex Research)
    6. 79% респондентів відповіли, що більше половини їх партнерів - незнайомці і бачили вони їх лише раз в житті. (M.S. Wenberg, 1978)
    7.В Нідерландах лише 2% гомосексуалістів користуються правом зареєструвати шлюб офіційно. (D.Manting and D.Loeve, Statistics Netherlands) *тобто їх паради проводяться далеко не для рівних прав, бо шлюби їм не потрібні! те, що вони хочуть створювати сім'ї - міф!*
    8. Дослідження в країнах, що підтримують гомосексуалів (Нідерланди і Бельгія) та країнах, що ставляться до них менш терпимо не виявило значних відмінностей в психоемоціному стані гомосексуалістів, що означає, що їх психологічні проблеми обумовлені більше внутрішніми причинами, ніж суспільними. (M.S. Wenberg)
    9. В медицині США використовують термін MSM - Men who have Sex with Men, для яких введена пожиттєва заборона на донорство крові, сперми і сердець. Їх серця спалюють і закопують, навіть якщо вони є здоровими. Через загрозу СНІДу, Гепатиту В та ін. (Federal Food and Drug Administration) Точно така ж заборона є практично у всіх європейських державах - Швейцарія, Словенія, Німеччина, Мальта, Бельгія, Австрія, Хорватія, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Греція, Ісландія, Ірландія, Нідерланди, Норвегія, Португалія, а також Алжир, Канада, Китай, Ізраїль, Філіппіни, Туреччина.

    Діти в гомосексуальних сім'ях
    (дослідження Марка Регнеруса, доктора соціології, ад'юнкт-професора Техаського універиситету США, журнал Social Science Research)
    1. Якщо батько чи матір мали гомосексуальні зв'язки, то всього 60-70% їх дітей називають себе повністю гетеросексуальними. В свою чергу більше 90% людей, які росли в традиційній сім'ї, ідентифікують себе як повністю гетеросексуальних.
    2. Ті, кого виховували гомосексуалісти лояльніше ставляться до подружньої зради - 40%. А серед дітей, вихованих в нормальних сім'ях, цей показник складає 13%.
    3. 25% вихованців гомосексуалістів хворіли чи хворіють на венеричні захворювання через свій спеціфичний спосіб життя (для порівняння, кількість заражених однолітків із благополучних гетеросексуальних сімей - 8%).
    4. До 24% дорослих дітей із одностатевих сімей недавно планували самогубство. Для порівняння, рівень таких настроїв серед дітей в нормальних сім'ях складає 5%.
    5. Діти, виховані гомосексуалістами, значно частіше звертаються до психотерапевтів 19% проти 8%.
    6. Це і не дивно, бо 31% вихованців мами-лезбіянки і 25% вихованців батька-гея були зґвалтовані (в тому числі і батьками). У випадку з гетеросексуальними сім'ями про це повідомляють лише 8% респондентів.
    7. 28% вихідців із сімей, де мама була лезбійкою, безробітні. Серед вихідців з нормальних сімей таких лише 8%
    8. 69% тих, чия мама була лезбійкою, і 57% тих, чий батько був геєм, повідомили, що їх сім'я отримувала державну допомогу. Серед звичайних сімей це актуально в 17% випадків. А 38% тих, хто виріс з мамою-лезбійкою, досі живуть на державну допомогу і тільки 26% мають роботу з повною зайнятістю. Серед тих, в кого батько був геєм, тільки 34% зараз мають роботу з повною зайнятістю. Для порівняння - серед дітей з гетеросексуальних сімей лише 10% живуть на державну допомогу і половина працюють на роботі з повною зайнятістю.
    9. 50% ПЕДОФІЛІВ - ГЕЇ. наприклад, у США всього 3% геїв, але саме вони чинять 30% злочинів сексуального характеру над дітьми.

    ВідповістиВидалити
  12. Как вы относитесь к проведению 25 мая гей-парада в Киеве? Такой позор нельзя допустить. Готов лично выйти и разогнать этот парад 33%
    Считаю, власти не должны разрешать его проведение 31%
    Мне все равно: что коммунисты, что гомосексуалисты… 18%
    Не вижу ничего плохого. Все имеют право на самовыражение 14%
    Отлично. Сам обязательно буду принимать участие 4%

    ВідповістиВидалити
  13. читайте про небезпеку содомії:

    http://ua.korrespondent.net/world/1534159-britancevi-znadobilisya-ponad-desyat-rokiv-shchob-vikriti-prijomnogo-batka-geya-v-nasilstvi

    http://www.youtube.com/watch?v=ye7bW_aaMak&feature=player_embedded

    http://comments.ua/life/376364-evrope-detskie-skazki smenyat.html

    http://sd.org.ua/article/feminizm-i-tolerastiya-vbyvayut-krayinu.html?id=20760

    http://svobodaslova.in.ua/news/read/16209?fb_comment_id=fbc_606991395986223_87992868_607022569316439#f194d60028c9abe

    http://vgolos.com.ua/zhyttya/news/15873.html

    http://medinfo.ua/search/?q=%D0%B3%D0%B5%D0%B8

    http://communitarian.ru/publikacii/novyy_mirovoy_poryadok_plany/chto_na_nas_dvizhetsya_ili_koshmar_sovremennoy_evropy_10052013/

    http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?dzheyms_hil_v_ukrayini_problema_nasilstva_nad_ditmi_nikogo_ne_tsikavit&objectId=1281656

    ВідповістиВидалити
  14. смотрите, дебилы. это про вас. вы - негры

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_lv5L8AKVi8

    ВідповістиВидалити
  15. омг такої єресі я ще не читала...даремно потрачені 8 хвилин
    синім окрім Іспанії і Португалії відмічені країни з найвищим рівнем життя, розвитку економіки, науки і щасливими людьми..... я там була і життя там прекрасне, навіть в Ісландії з населенням у 300 тис. В тій самій католицькій(доволі консервативній) Польщі я вперше побачила відкриті стосунти сексуальних меньшин на вулиці і ні у кого з цим проблем не було......натомість в Уганді(це в Африці, де люди ходять в туалет у рів на подвірї) до сексуальних меньшин ставляться дуже упереджено, їх переслідують, відвертаються близькі і друзі, а також вірять, що це хвороба і лікують її шамани....
    Так от мене цікавить до якої країни себе прирівнює автор посту? І чи хоче автор жити у розвинутому цивілізованому суспільстві чи повернутися в Африку до шаманів?

    ВідповістиВидалити
  16. Тут конкретні посилання на публікації про рейтинги країн:

    "Рейтинг найщасливіших держав світу. Україна на 73 місці."
    http://emergency.at.ua/news/rejting_najshhaslivishikh_derzhav_svitu_ukrajina_na_73_misci/2010-07-16-242

    "Україна - 73 у світі за розвитком технологій"
    http://www.u-e-p.eu/news/2013/april/ukrana-73-u-svt-za-rozvitkom-tehnologi.html

    "Україна - на 97 місці зі 127 країн за свободою ведення бізнесу"
    http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?ukrayina__na_97_mistsi_zi_127_krayin_za_svobodoyu_vedennya_biznesu&objectId=1074242

    "Україна на 87 місці серед 97 країн за рівнем політичного втручання"
    http://www.rbc.ua/ukr/top/society/ukraina-na-87-meste-sredi-97-stran-po-urovnyu-politicheskogo-28112012183800


    Якщо закон про рівність свобод і прав зробить нас на крок ближчими до розвинутих країн, то логічно, що це сприятиме розвитку країни у всіх галузях.

    Особисто я думаю, що такий поворот у законодавстві по розширенню свбод буде мати лише позитивний характер і політично він необхідний нашій країні.

    Щодо статистичних даних з погрожуючими цифрами щодо сексуальних меньшин та їхньої тривалості життя, то це звичайний маніпулятор для загострення теми.
    Те ж саме можна знайти про курців, чи людей з сидячою роботою, та людей які перебувають тривалий час у стресі. Банальний приклад "За даними американських учених, 2/3 візитів до лікаря викликані симптомами, що ґрунтуються на стресі. "
    http://lossofsoul.com/STRESS/statistics-ua.htm

    ВідповістиВидалити
  17. Это гомофобная истерия!!! ужас!
    Гей-ПРАЙД (гордость) — это комплекс мероприятий, куда также входит митинг или шествие (так это уже лет 50 называется (учите историю)). С такими митингами гордости когда-то выходили чернокожие, борясь с ущемлением их прав (учите историю). Также учите биологию (тоже пригодится).
    ЛГБТ добиваются полного равенства с гетеросексуалами, и добъются этого равенства.

    ВідповістиВидалити
  18. Знакомая пара лесбиянок воспитывает двоих своих детей. Если одна из них умрёт, наше государство отдаст её ребёнка в детдом но не женщине которую ребёнок мамой называет.

    И вот на этом вот простом факте закончилась моя толерантность к гомофобам и поборникам "традиционных ценностей". Потому что на деле эти самые "защитники детства" самые настоящие враги детям.

    И самое мерзкое что эти твари детьми прикрываются.

    ВідповістиВидалити
  19. Сам Бог говорит нам "Если кто ляжет с мужчиною, как с женщиною, то оба они сделали мерзость: да будут пред­аны смерти, кровь их на них."
    "Да не отходит сия книга закона от уст твоих; но поучайся в ней день и ночь, дабы в точности исполнять все, что в ней написано: тогда ты будешь успешен в путях твоих и будешь поступать благоразумно."
    Не исполняют люди, то что заповедал нам Господь, - по этому слепы, и поступки их не благоразумны = ведут ко гневу Бога и в вечную смерть!!!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від