Перейти до основного вмісту

“Всеукраїнський рух “За сім’ю” виступає за зближення з Європою, але без пропаганди гомосексуалізму в Україні” – П.Унгурян


“Всеукраїнський рух “За сім’ю” виступає за зближення з Європою, але без пропаганди гомосексуалізму в Україні” – П.Унгурян


28 лютого у пресцентрі УНІАН відбулась пресконференція на тему: «Саміт Україна-ЄС: Чи є шляхи зближення з Європою без пропаганди гомосексуалізму в Україні». Учасники прес-конференції зазначили, що сьогодні Україна перебуває під шаленім тиском з боку ЄС у питанні захисту прав сексуальних меншин та прпаганди гомосексуалізму в Україні і закликали всі відповідні органи влади стати на захист інтересів України та традиційніх сімейних цінностей.

Напередодні Саміту Україна-ЄС, різноманітні європейські структури почали активно тиснути  на Україну з вимогою якнайшвидше прийняти закони щодо захисту гомосексуалістів від дискримінації. Зокрема, недавно такий законопроект було внесено Кабміном до Парламенту. Це викликало не аби яке здивування громадськості, адже в жовтні 2012 року під час Всеукраїнського форуму сім’ї -   суспільство, громадськість, політики від усіх фракцій задекларували, що будуть відстоювати в Україні традиційні сімейні цінності.
«Переважна більшість українців розуміють, що гомосексуалізм - це небезпечне явище, яке руйнує і психіку, і фізіологію дітей, молоді” – зазначив голова Всеукраїнського форуму сімї Павло Унгурян. “В жовтні 2012 року ми бачили, що депутати віддали майже 300 голосів з усіх фракцій за наш законопроект №8711 (щодо заборони пропаганди гомосексуалізму. Завдяки даному законопроекту нашим дітям не будуть нав’язувати гомосексуалізм, як варіант нормального способу життя, тепер пропагування даного аморального явища стане на ряду із пропагуванням порнографії, насильства, ворожнечі, антисемітизму” – розповів депутат Верховної Ради 6 скликання .
П.Унгурян додав, що часто лобісти гомосексуального способу життя роблять підміну понять пропаганди гомосексуалізму на дискримінацію гомосексуалізму. За його словами, дуже важливо, щоб суспільство розрізняло питання захисту традиційних сімейних цінностей та переслідування за гомосексуалізм.

"Ніхто сьогодні не може сказати, що в Україні дискримінуються права гомосексуалістів або лесбіянок і так далі..., адже статтю Кримінального кодексу СРСР, за якою саджали гомосексуалістів давно анульовано... Але ми і не беремо на себе зобов'язання і ніколи не брали аби дозволяти пропаганду цих явищ, особливо серед дітей, підлітків, молоді та ін. І це є дві великі різниці ", - підкреслив П.Унгурян.

Учасники зазначили, що не можна розглядати це питання окремо від контексту сім’ї. На прикладі країн Європи, США, Канади видно, що після легалізації одностатевих пар, традиційні сім’ї є дискриміновані. “Зокрема їхнім дітям абсолютно легально нав’язуються, пропагуються одностатеві союзи як варіант норми”, - розповів народний депутат Богдан Бенюк. “Ми вважаємо це неприпустимим стосовно наших, українських дітей”. 
Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Сім’я» Адріан Буковинський зазначив що, зараз на даному етапі ми дискутуємо про права геїв і лесбіянок. Але  потрібно говорити і про інші персонажі гендерного спектру - педофілів, некрофілів, зоофілів і т.д. “Це все ланки одного ланцюга. Потрібно говорити про всі його частини. Вони ж також претендують на інакшість. Тоді складеться повна картина того соціуму, який потрібно легалізувати, що успішно, крок за кроком робиться в країнах Європейського союзу” – зазначів представник громадськості.
«Україні намагаються прищепити лояльне ставлення до деструктивного способу життя. Це при тому, що рух ЛГБТ все агресивніше демонструє свої антидемократичні настрої, все більше прагне позбавити громадян права на свободу слова і віросповідання» - зазначив Руслан Кухарчук, журналіст та засновник руху «Любов проти гомосексуалізму».
Резюмуючи, учасники повідомили, що сьогодні для нас головним завданням є збереження інституту традиційної сім'ї в Україні та прийняття закону про заборону пропаганди гомосексуалізму. Також ми не допустимо прийняття так званих “антидескримінаційних законів”, спрямованих на те аби під видом захисту прав сексменшин дозволити їм пропагувати свої аморальні принципи та легалізувати одностатеві шлюби» - зазначив Павло Унгурян, народний депутат України VI скликання, голова всеукраїнського руху “За сім’ю”.
Довідка
Верховна Рада України 2 жовтня 2012 р. у 1-му читанні прийняла законопроект №8711 (щодо заборони пропаганди гомосексуалізму). Даний законопроект підтримали 289 депутатів, які представляють всі фракції Парламенту України.
Якщо закон набуде чинності, особам, які будуть задіяні у пропагуванні гомосексуалізму загрожуватиме обмеження волі до 5 років. Випадки повторної пропаганди гомосексуалізму каратиметься позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.
Нагадаємо, що з 2009 року Всеукраїнська громадська організація "Любов проти гомосексуалізму" зібрала понад 100 000 підписів проти пропаганди гомосексуалізму та на підтримку даного законопроекту. 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від