Перейти до основного вмісту

П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК НОВОЇ ГОМОСЕКСУАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ УРЯДУ АЗАРОВА ПІД НОМЕРОМ ЗАКОНОПРОЕКТУ 2342?


П`ЯТЬ ГОЛОВНИХ НЕБЕЗПЕК НОВОЇ ГОМОСЕКСУАЛЬНОЇ ІНІЦІАТИВИ УРЯДУ АЗАРОВА
ПІД НОМЕРОМ ЗАКОНОПРОЕКТУ 2342?

Менше місяця назад, в Україні сталася непересічна подія – Урядом М. Азарова 19 лютого 2013 року було подано до Верховної Ради України черговий гомосексуальний законопроект, який тепер «без масок».

Отже, в чому реальна небезпека та трагедія цього законопроекту?

По-перше:

Вперше в Україні на законодавчому рівні вводитьсяпоняття «сексуальна орієнтація» (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Після цього, уряд і парламент і всіх охочих вже не можна буде спинити від подібних і гірших ініціатив, а також надання додаткових прав представникам сексменшин (до-прикладу: усиновлювати дітей) та повного зеленого світла для гомосексуалістів, лесбіянок та інших видів нетрадиційних форм, що не тільки руйнують сім`ю, але і всі підвалини здорового суспільства.

По-друге:

Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація,оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискримінації (ст. 1 та 5 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні).

Що це означає? Це означає, що все, що ви могли б зробити чи не зробити і це кимось із представників сексменшин буде представлено як непряма дискримінація – то це вже буде дискримінація, будь-якою: прямою, непрямою, намір чи підбурювання!!! 
Або якщо Ви захотіли сказати в церкві і не тільки про те, що гомосексуалізм це гріх, то це буде розцінено не тільки намір про дискримінацію, але і підбурювання цілої громади до дискримінації і тут ви не просто за це понесете звичайну відповідальність, але адміністративну і навіть кримінальну, оскільки:

По-третє:

Законопроектом розширено рівні відповідальності включно із кримінальною. Якщо сьогоднішній закон передбачає лише відповідальність, яка передбачена законом, то цим законопроектом вже чітко передбачені можливі форми відповідальності, а саме: адміністративна, цивільна і кримінальна!!! (ст. 16 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні). І що найгірше, свою невинуватість будете зобов`язані доводити Ви, а не представник сексменшин, оскільки:

По-четверте:

Одна з найгірших гомосексуальних ініціатив у ст. 60 цивільного процесуального кодексу України, а саме: у разі наведення позивачем фактів, які дозволяють припустити, що мала місце дискримінація, обов'язок доказування необґрунтованості позовних вимог у цій частині покладається на відповідача. Тобто, вже не геї будуть змушені доказувати, що ви їх дискримінували, наприклад в проповіді назвали, що це гріх чи збочення, ні, йому достатньо буде надати ауді запис проповіді – і ви вже будете зобов'язані доказувати, що ви не дискримінували гея!!! Після запровадження цієї норми, з часом чекаймо величезну кількість позовів і найперше на священнослужителів та всіх моральних людей чи організацій.
Ось реальний шанс для сексменшин закрити рота всім, хто скаже, що вони «не такі»!!!

По-п`яте:

Законом вводиться чітка заборона для ВСІХ, а саме: органам державної влади і місцевого самоврядування, їх посадовим особам, юридичні та фізичні особи, тобто звичайним громадянам, здійснювати будь-яку дискримінацію, намір про дискримінацію, непряму дискримінацію, підбурювання до дискримінації. (ст. 6 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні).
Ось вам і принцип закритого рота! Запрошуємо Вас до гомосексуальної країни!!!

Отже, друзі, хто думав, що нам ще далеко до Штатів чи до Західної Європі, де вже священнослужителі, чи люди доброї совісті бояться говорити, що гомосексуалізм, лесбіянство, що це гріх – ласкаво просимо до такої країни після прийняття законопроекту №2342!!!

Що можна робити в такій ситуації? Головне не мовчати і не бути байдужими, чи занадто зайнятими!!! Що найменше – розповсюдьте цю статтю, посилання на неї всім людям кому не байдужа доля України, починайте компаній у соц-мережах, пишіть листи Президенту, Головам фракцій Верховної Рад, робіть пікети – робіть все, що можливо – тільки не мовчіть!

Адвокат,
Сергій Гула


Коментарі

  1. релігійний шовініст

    ВідповістиВидалити
  2. Чому ви так піарите гомосексуалів? Навіщо ви перетворюєте їх на таких собі жертв святої інквізиції на святих мучеників церковних фанатиків? З яких пір "Богу — Боже, а цісарю — цісареве" с тало дурницею? Коли це переписали Писання і дозволили віруючим опускатися до державних справ?

    ВідповістиВидалити
  3. очень не люблю "религиозного" лицемерия, позвольте Богу самому разбираться со всеми грешниками, меньше говорите о чужих грехах, старайтесь, как можно меньше совершать своих, и жизнь наладится.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від