Перейти до основного вмісту

ПРАВО НА СВОБОДУ СОВІСТІ ЧИ ПРАВО НА ГОМОСЕКСУАЛЬНІ ВІДНОСИН – ПЕРЕМАГАЄ ОСТАННЄ – ХОЧА НЕ Є ПРИРОДНИМ ПРАВОМ ЛЮДИНИ…

ПРАВО НА СВОБОДУ СОВІСТІ, ЧИ ПРАВО НА ГОМОСЕКСУАЛЬНІ ВІДНОСИН – ПЕРЕМАГАЄ ОСТАННЄ – ХОЧА НЕ Є ПРИРОДНИМ ПРАВОМ ЛЮДИНИ…

У США християни все частіше і частіше зазнають дискримінації з боку гей–спільнот за активної підтримки адміністрації Обами та підвладних структур і судів.

Право на релігійну свободу християн все більше і більше принижують, в догоду неприродним сексуальним зв`язкам, що є найголовнішою причиною захворювання на СНІД та його галопуючого поширення. У зв'язку з недавньою історією в штаті Каліфорнія, коли бізнесменові - християнину, який відмовився організувати гей-весілля на своїй приватній території, яку він зазвичай здає для проведення весіль, довелося закрити бізнес, що приносив йому близько 400 тис. доларів на рік, все частіше постає питання, а якого монстра ростить США, монстра, який пожирає всі інші природні права людини, що закріплення Загальною декларацією прав людини.

Портал Christian Anti - Defamation Commission опублікував перелік випадків дискримінації щодо християн з боку  органів влади на-догоду гомосексуалістам.

У Вермонті на християн, власників готелю «Wildflower Inn», подали до суду за відмову провести гей-весілля. Зрештою, християн зобов'язали виплатити гомосексуальній парі 30 тис. дол. і підписати угоду про те, що вони більше не будуть проводити в готелі ніяких весіль.

У Нью-Мексико фотоательє «Elane Photography» відмовилося працювати на церемонії укладення громадянського партнерства. Компанії був пред'явлений позов на підставі антидискримінаційного закону. Суддя визнав християн винними. Верховний суд Нью-Мексико залишив це рішення в силі минулого місяця.

У Нью-Джерсі методистські церкві був пред'явлений позов за відмову у проведенні одностатевого весілля. Суд оголосив християнську церкву винною у дискримінації.

В Іллінойсі готель в Елтоні, що належала сім'ї християн, звинуватили за відмову провести гей-весілля.

У Массачусетсі та Іллінойсі католицьким благодійним організаціям було заборонено в наданні допомоги в усиновленні, крім того, вони були виключені зі списку отримання майбутніх державних контрактів за відмову працювати з одностатевими парами.

На Гаваях одностатева пара з Каліфорнії подала до суду на готель, що належала жінці - християнці, яка відмовилася здати їм кімнату. Суд визнав християнку винною.

У Кентуккі компанія «Hands On Originals», що займається виготовленням футболок, ввічливо відмовила геям і лесбійкам в послугах з організації друку футболок для їх групи, пославшись на інші замовлення і відсутність у зв'язку з цим часу. Геї подали до суду на компанію.

У Вашингтоні прокуратора пред'явила позов флористові Барронель Штуцман за відмову зробити оформлення для весілля геїв.

Кілька тижнів тому в штаті Орегон християнам довелося закрити пекарню після погрози подати позов за відмову зробити весільний торт для лесбійської пари.

Не вже неприроднє задоволення статевого збочення, може настільки глумитися над природними, невід`ємними правами людини – на жаль, це жах сьогоднішнього часу! I що найпарадоксальніше, що все це страхіття відбувається в найдемократичніші країні світу…



адвокат,

Сергій Гула

Коментарі

  1. Ви так багато пишете про гомів, що здається, що Ви їх дуже любите

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Писати потрібно! Можливо ці застереження хоча б комусь відкриють очі на катастрофічно руйнівний характер "гуманних прав і свобод" делегованих нам із Заходу та ЄС. А Ви шановний коментатор, без міцного укріплення на Божому Слові, самі через років 10 (за сьогоднішніх темпів розвитку "прав і свобод") можете дійти висновку, що Ви не тієї статті, яка Вам дана біологічно. Ось і таке може бути (((

      Видалити
    2. Невеличка проблема полягає в тому, що тільки минулого року після акцій, які ініціював пан Кухарчук (думаю, що пан Гула в них також брав активну участь разом з багатьма віруючими) - фінансування ЛГБТ- проектів в Україні було збільшено в П'ЯТЬ разів. А вся ця писанина лише рекламує та розкручує гомовську тему і також на руку гомікам.
      А Відносно зміни статі - це дуже глибока думка, ви мабудь фахівець в цьому питанні, якщо заочно мені поставили діагноз та визначили терміни розвитку хвороби.

      Видалити
  2. Дивлячись як українські віруючі (маю на увазі представників протестантського напряму) активно прагнуть в ЄС, говорять про високі європейські стандарти і цінності, увінчують лаврами демократизм США, складається враження, що вони або взагалі не читають Біблії, або якось однобічно і викривлено сприймають ті факти, про які Ви Сергію пишете у своєму блозі. Уся ця нечисть і "цінності та свободи" зароджуються саме в США і ЄС. І зрозуміло, що це поглине в останні дні весь світ (як пророкує Біблія). Але для чого віруючим України спішити на зустріч цьому і прагнути по швидше в ЄС чи Асоціацію з ним? Чи віруючі думають, що вони вибиратимуть, що приймати, а що ні? Наївно! Хочеш в ЄС виконуй і їх права!

    ВідповістиВидалити
  3. молодец дорогой, только сейчас выбирают из двух зол. Пока мы в мире ,надо тут что -то думать. Мы не можем вообще никуда не идти. Да христианство и в Европе испорченное, но в России, вообще не о чём говорить. Поэтому выбор - ЕС.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від