Перейти до основного вмісту

8 КРОКІВ ДО ЗРАДИ… АБО ЯК НЕ ДОПУСТИТИ ЇЇ

8 КРОКІВ ДО ЗРАДИ… АБО ЯК НЕ ДОПУСТИТИ ЇЇ

Зазвичай люди не встигають зрозуміти, як трагедія зради проникає в їх подружнє життя. Це відбувається так швидко, ніби помах крил Колібрі - яких не бачимо, але які все одно відбуваються. Якщо трохи «призупинити» цей "помах" - можна побачити, що в процесі зради все відбувається приблизно так само, як і на початку наших відносин з чоловіком/дружиною. Існує 8 кроків, які ведуть до зради – вони окремо не є зрадою, але кожен вибирає сам для себе, які з цих кроків ведуть до зради ...

Отже:

1 . Ми ДИВИМОСЯ і нам ПОДОБАЄТЬСЯ те, що ми бачимо.

Чомусь багато жінок думають, що як тільки вони вийдуть заміж - її чоловік різко осліпне і перестане бачити те, що його оточує. На жаль, це не так ... Але, дорогі чоловіки, від вас залежить, що ви будете робити з тим, що ви бачите. Куди дивитися - це теж ваш вибір. Звичайно, дружина повинна і після весілля намагатися, щоб після нього на неї було ще приємніше дивитися.

2 . Ми ВИБИРАЄМО чи вступити в спілкування з людиною, яка привертає нашу увагу.

Зазвичай, з усієї групи людей, в яких нам довелося перебувати, ми вибираємо для розмови саме ту людину, яка привертає нашу увагу, яка подобається нам. Це наш свідомий вибір. Але пам'ятайте, що за своєю суттю цей вибір - це вже другий крок до зради. Звичайно, ви можете зупинитися на ньому і не довести навіть до третього кроку, але ОБИРАЮЧИ розмову з тим, хто вас приваблює - ви вже стаєте на свідомо небезпечний шлях. Ми завжди можемо ВИБРАТИ іншу людину для того, щоб провести час.

3. Ми ВИБИРАЄМО провести час розмови у публічному місці

4. Потім ми приймаємо рішення провести ОСОБИСТИЙ час наодинці один з одним.
Не обов'язково, що ця зустріч приведе до безпосередньої фізичної зради, але на цьому моменті двоє вже дуже близькі до цього.

5. Ми ПОВІДОМЛЯЄМО комусь, про нашу симпатію  до цієї людини
(«Вона/він мені подобається» або «вона/він є для мене привабливим/привабливою»)

6 . Ми повідомляємо один одному, що відчуваємо симпатію.

7. Можливий перехід до дотику і ближчого контакту (обіймів).

8. Переходимо до ЗГОДИ до більш близьких і інтимних дотиків (поцілунки, секс).
Від збудження запускається механізм сексуального бажання. На цьому етапі наші дії стають практично неконтрольованими . Запускається механізм «сексуальної» ланцюгової реакції. Зупинитися тут практично неможливо - ми опиняємося в "ліжку" і здійснюємо найтрагічнішу помилку нашого життя.

Коли весь шлях пройдено «до кінця» - це і є зрада.

На який з цих кроків зупинитися? Де провести ЧЕРВОНУ межу, за яку не варто заходити - вирішувати тільки вам. Можливо, якщо на першому етапі ви помітили, що хтось привернув вашу увагу - ви ОБИРАЄТЕ просто не вступати з цією людиною в діалог чи СВІДОМО вирішувати не залишатися з ним/з нею наодинці? Думаю, це рішення кожного. Головне пам'ятати, що навіть "безневинна" розмова - може стати кроком № 2 ... Цей список - це не панацея для того, щоб «захистити» вас від зради - скоріше це «кроки самоконтролю».
А також, моліться, щоб Бог захистив Вас від сексуальних спокус!

Моя сім'я і щастя в ній - ЦЕ МІЙ ВИБІР і я ВИБИРАЮ берегти її тим, що поставлю свою «червону» лінію за яку не перейду!



З конспекту лекції Кенні Джексона (США) " The battle for your sexualily"


Коментарі

  1. В современном мире, где сексуальность поставлена во главу угла, это архисложно! Особенно, когда сёстры одеваются, порой, по-откровеннее, чем "внешние"! Проблема, на самом деле, глубже и сложнее... И эти восемь шагов далеко не полный список... Янки, как всегда, смотрят на проблему и оценивают её исходя из своих, американских, реалий!
    У славян всё сложнее и запутанней...
    ИМХО...

    ВідповістиВидалити
  2. сімейні стосунки, це не тюрма або ж місце примусового покарання. Люди зустрічаються, кохають одне одного і одружуються. і стають одним цілим, доповнюючи взаємно розвиваючись, вони хочуть бути кращими в очах один одного. Їм добре вдвох, ці стосунки, це їх фортеця, захист від такого не завжди привітного світу. А хіба в фортецю впускають чужих? Якщо не має спільних точок дотику: інтересів, поглядів на основні моменти спільного життя, різні світоляди, а головне любов там не живе, не варто і одружуватись взагалі, щоб потім не примушувати себе не думати, не дивитись, не говорити, не дихати в іншу сторону. Бог не хоче, щоб люди страждали, лицемірили....Вибирайте і любіть близьких по духу. людей

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від