Перейти до основного вмісту

ЗА УКРАЇНУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ БІЙ – ХТО ПЕРЕМОЖЕ?

ЗА УКРАЇНУ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ БІЙ – ХТО ПЕРЕМОЖЕ?

І ця війна, найперше, не фізична – а духовна! І нам потрібно це дуже добре усвідомлювати. І не просто усвідомлювати, а діяти відповідно. А саме: регулярно поститися та посилено молитися аж до повної перемоги.
Нам, дійсно, потрібно молитися і поститися як ніколи до цього. Демони стараються не відпустити Україну. Очевидно, що з часів комуністичного та атеїстичного рабства - Україна відроджується – і найперше, духовно. Кількість церков та віруючих постійно зростає, Слово Боже все більше шириться, народ вже не хоче жити за тоталітарного та корумпованого царька – люди хочуть правди, достойності та свободи!
Чи Бог бажає, щоб Україна була духовно і матеріально процвітаюча – безперечно, що так – і Він все для цього зробив! Але є і ще наша роль – людей, що, найперше, духовно розуміють, що відбувається, і що можуть в тривалій молитві та пості вести духовну війну. По-суті, доля України в наших руках. Руках тих, хто знає Бога, є відповідальним у молитві та Богошуканні.  
Згадаймо один прекрасний приклад з Біблії, коли Даниїл сильно молився, постився та просив за свій народ. І Бог почув його та послав Ангела з відповіддю, але духовний, сатанинський князь перського царства не пускав Божого Ангела до Даниїла. І була битва не один день, а потім прийшла підмога від Архангела Михаїла – і Бог переміг. Як наслідок – звільнення з багаторічного рабства Ізраїльського народу та навернення його до Господа.
Україні потрібна ось така, віддана, невідступна, тривала молитва за наш край. Є сатанинський духовний князь, який старається утримати країну, особливо східні регіоні в своєму поневолені. І зараз триває духовна війна! І ми маємо в ній перемогти!
Вірю, що це остання найсерйозніша духовна війна за Україну, яка буде вирішувати майбутнє нашої держави аж до останніх часів! Вірю, що ми переможемо в ній! І в Україну, дійсно, прийде велике пробудження, якого ще не було, і це пробудження пошириться на багато народів і слава «останнього храму» в повноті проявиться на українських землях.
Дорогі мої брати і сестри! Молімося так, як ніколи до цього раніше! Так важливо сьогодні нам набагато більше часу проводити в пості і в молитві, аніж за екранами телевізорів чи в інших справах! Ми потрібні нашій країні зараз найбільше. Наша молитва, як фіміам, який донесеться до Небес, і це буде любе для нашого Господа і Він дасть перемогу над всякими нечистими духами, що панували над Україною!

З нами Бог і ми переможемо!


Сергій Гула 

Коментарі

  1. Господь сил с нами !!!

    ВідповістиВидалити
  2. Цитата: "Чи Бог бажає, щоб Україна була духовно і матеріально процвітаюча – безперечно, що так – і Він все для цього зробив!"
    Де про це сказано?
    В Біблії про Україну не йдеться.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Шановний брате! В Біблії ніде конкретно не йдеться саме про Вас особисто, але це не означає що Біблія не говорить про Вас.

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від