Перейти до основного вмісту

ЧИ БУДЕ ГЕЙ-ПАРАД У ЛИПНІ 2014 РОКУ – ВИРІШУВАТИ НАМ?

ЧИ БУДЕ ГЕЙ-ПАРАД У ЛИПНІ 2014 РОКУ – ВИРІШУВАТИ НАМ?

ЛГТБ спільнота в Україні оголосила, що з 30 червня до 6 липня 2014 відбудуться заходи Міжнародного форуму-фестивалю ЛГБТ «КиївПрайд2014». Де мають з’їхатися люди, що потребують допомоги, а саме: лесбіянки, геї, бісексуали і трансґендерів, прихильники інцесту та педофілії. 

Дана група ще думає, чи проведуть вони гей-парад – це питання іще не вирішено. У прес-службі Прайду повідомляють, що рішення про те, чи виводити кількасот учасників і учасниць Прайду на вуличну акцію, і якщо так — то під якими гаслами, оргкомітет буде ухвалювати пізніше, виходячи із ситуації в країні та столиці.

Думаю, багато чого залежить саме від нас, людей, які сповідують християнські цінності побудови сім`ї та небайдужих до подій, які відбуваються в країні!

Молімося та діймо!

Сергій Гула


 Джерело:

м. Київ, 16 червня 2014 р.

Для негайного поширення

Імейл для зворотного зв’язку:
info@kyivpride.org
Контактні особи:
·       Назарій Боярський, співголова оргкомітету: http://www.facebook.com/n.boiarskyi, +380 (50) 411‑20‑42, n.boiarskyi@gmail.com
·       Олена Шевченко, співголова оргкомітету: https://www.facebook.com/olena.shevchenko.5876, +380 (50) 410‑75‑61, director@insight-ukraine.com.ua
Україна — єдина, і ми — її частина!
АНОНС ДЛЯ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ
ЛГБТ-спільнота країни заявить на Прайді про підтримку української єдності та поставить нові вимоги до влади
В Україні з 30 червня до 6 липня відбуватимуться заходи Міжнародного форуму-фестивалю ЛГБТ «КиївПрайд2014». Вони об’єднають довкола ідей єдності, свободи, рівності та безпеки не тільки лесбійок, геїв, бісексуалів і трансґендерів, але й всіх людей доброї волі, які поділяють ці цінності.
Міжнародний форум-фестиваль ЛГБТ «КиївПрайд» є щорічною суспільно-політичною та культурною подією, яка цього року відбуватиметься в нашій країні уже втретє.
«Зараз, коли Україна зазнала зовнішньої агресії, коли суспільство намагаються розколоти розпалюванням ворожнечі між різними соціальними групами, українська ЛГБТ-спільнота заявляє про неприпустимість ескалації ненависті та ксенофобії на будь-якому ґрунті. Ми виступаємо за мир і толерантність по відношенню одне до одного та закликаємо усі верстви населення до порозуміння», — каже Олена Шевченко, співголова оргкомітету «КиївПрайду2014» та лідерка столичної ЛГБТ-організації «Інсайт».
«Події Революції Гідності яскраво засвідчили: права людини — не пустий звук для жителів України. Зібрати народне віче, організувати страйк чи пройти Маршем рівності: для українців та українок це — вікові традиції демократії та демонстрації волі народу. Ми готові відстоювати свої свободу та права. Наше завдання цього року — не дати “ватникам” і проросійським провокаторам стати на заваді відстоювання прав людини в Україні для всіх, в тому числі ЛГТБ-спільноти. Кров на Майдані пролилась для того, щоби всі ми усвідомили право кожного жити, кохати, збиратись, мати захист. Адже права людини — понад усе», — каже правозахисник Назарій Боярський, співголова української Коаліції з протидії дискримінації (КПД), якого обрано одним зі співголів оргкомітету Прайду.
«До нової влади ми ставимо наші традиційні вимоги — забезпечення реальної рівності для всіх людей без дискримінації на підставі сексуальної орієнтації чи ґендерної ідентичності. Але сьогоднішній день вимагає більшого — згуртування всіх здорових сил країни у протидії зовнішній експансії. Ми хочемо, щоби наші співгромадяни та співгромадянки знали: ЛГБТ — за єдину та сильну Україну, яка будує дедалі тісніші стосунки з Євросоюзом. Такою є наша політична позиція», — підсумовує Тарас Карасійчук, третій співголова оргкомітету Прайду та очільник всеукраїнського ЛГБТ-об’єднання «Гей-альянс — Україна».
Програма цьогорічного прайд-тижня насичена, передусім, заходами для самої ЛГБТ-спільноти. Серед них заплановано освітні лекції та тренінги, школу з прав людини, стимулюючу кінопрограму, музичні виступи дружніх до ЛГБТ виконавців і виконавиць, виставку артефактів з історії ЛГБТ-руху, пересувну фотовиставку, прайд-вечірки у столичних закладах нічного життя, дискусії про те, яку допомогу ЛГБТ-актив зараз у змозі запропонувати новій українській владі.
Долю публічного Маршу рівності, який вітчизняними опонентами та опонентками ЛГБТ-руху безпідставно іменується «парадом», іще не вирішено. У прес-службі Прайду повідомляють, що рішення про те, чи виводити кількасот учасників і учасниць Прайду на вуличну акцію, і якщо так — то під якими гаслами, оргкомітет буде ухвалювати пізніше, виходячи із ситуації в країні та столиці.
Міжнародний форум-фестиваль ЛГБТ «КиївПрайд2014» готується за широкої підтримки вітчизняної та європейської громадськості й правозахисної спільноти. Як завжди, участь у подіях Прайду візьмуть гості з-за кордону.
Нагадаємо, що «КиївПрайд» було започатковано 2012 року. Тоді проведення публічної акції було заблоковано хуліганами та радикалами, з якими столична влада не впоралась. Проте минулого року Марш рівності у рамках «КиївПрайду2013» успішно відбувся в столиці за участю високих гостей. Київська влада хоча й поставилася непривітно до проведення цього правозахисного заходу, проте виправила помилки 2012 року та забезпечила для Маршу–2013 посилену охорону силами спецпризначенців. Марш рівності 2013 року також повністю розвіяв побоювання мешканців і мешканок столиці щодо «непристойного» формату цього заходу, адже він відбувся як хода звичайних людей із правозахисними гаслами.

ПРЕС-СЛУЖБА
«КиївПрайду2014»


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від