Перейти до основного вмісту

В БРИТАНІЇ ЗААРЕШТУВАЛИ ЧОЛОВІКА ЧЕРЕЗ ВИСЛОВЛЮВАННЯ, ЩО ГОМОСЕКСУАЛІЗМ ЦЕ ГРІХ

В БРИТАНІЇ ЗААРЕШТУВАЛИ ЧОЛОВІКА ЧЕРЕЗ ВИСЛОВЛЮВАННЯ, ЩО ГОМОСЕКСУАЛІЗМ ЦЕ ГРІХ

Тоні Міано був заарештований і допитаний через його переконаннях, проголосивши на вулиці, що гомосексуалізм є смертельним гріхом, повідомляє The Telegraph

Взявши в якості своєї промови  текст з уривоку Біблії, він назвав  гомосексуалізм, поряд з іншими  сексуальними розбещеннями, переступами проти «Закону Божого».

Тоні Міано, офіцер поліції у відставці з США, допитувався протягом майже семи годин про свої переконання та змушений  був дати відбитки пальців та зразки ДНК.

Пан Miaнo, який служив на посаді заступника шерифа округу Лос-Анджелес, був заарештований за спірним пунктом Закону про громадський порядок, який нещодавно відмінили у Палаті лордів.


p.s.чекаємо подібних речей в Україні…


Коментарі

  1. Людей стає все менше і менше. Паразитична матриця переформатовує нашу свідомість таким чином, що люди втрачають людську природу. Це зомбування нового типу. Усі ці "європейські цінності" відгонять психотропними програмами, піддержаними різноманітними хімічними компонентами, що додаються в їжу,напої,ліки. Вкупі з інформаціними вірусами (паразитичними нейропрограмами) трансльованими у мережі Інтернету та ТВ, у фільмах Голівуду і не тільки, у рекламних роліках, вітринах і головне різноманітних компютерних іграх. Усе це вкупі спричиняється до того, що людська інформаційна структура деформується і перероджується на сутнісно інакшу істоту. Людина наче все ще пам'ятає себе, свою біографію, своїх рідних і близьких, своїх друзів і справу якою займається і до чого прагне, для кого і для чого живе, АЛЕ!!! У цій композиції несподівано спрацьовує паразитична програма направлена на знищення божественної суті Людини і підміну такої на керовану прогамованими інстинктами, а то й абсолютно інакшими, новими, невластивими цій особистості якостями, що вже ніяк не корелюються з поняттями людськості і гуманності взагалі. Причина такого процесу в інформаційнім забрудненні навколішнього середовища. Переповненні інфосміттям інформаційного простору нашої цивілізації. Інформаційні конструкції (думка є матеріальною),внаслідок "перевантаження" спричинили неконтрольований процес мутації та перехресного перетворення у нові і незнані інформаційні віруси, збудники сучаних процесів деградації людства. Очевидно, що попередники нашої цивілізації знали про таку природу інформаційних полів і цей вплив на інформаційну структуру людського організму. Збереглися різноманітні попередження у міфах, притчах і писаннях. Але... Хто ЇХ ЗНАЄ? ХТО ЇХ ПАМ'ЯТАЄ? Кінець Світу полягає саме у цій інформаційній хворобі людської спільноти. І ТУТ ВАЖЛИВО НЕ ОЗЛОБИТИСЯ!!! А ПРАЦЮВАТИ СВІДОМІСТЮ ПО ОЧИЩЕННЮ НАШОГО ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРОСТОРУ, ПРОБУЙМО КОЖЕН З НАС МИСЛИТИ ХОМ КІЛЬКА ХВИЛИН НА ДЕНЬ ПОЗИТИВНО. ПРИСЛУХАТИСЯ ДО ГОЛОСУ МУДРОСТІ. БУТИ ОБЕРЕЖНИМ З ВИСЛОВЛЮВАННЯМИ І НЕКОНТРОЛЬОВАНИМИ ЕМОЦІЙНИМИ ВИКИДАМИ. СТВОРЮЙМО ЗОНУ ТИШІ НАВКОЛО СЕБЕ. ЧАСТІШЕ СЛУХАЙМО ГАРМОНІЮ В СЕРЦІ СВОЄМУ. ЗАРАЗ НАШЕ МАЙБУТНЄ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО З НАС. ТИ АБО ВИЗДОРОВЛЮЄШ, АБО ТЕБЕ ПОЖИРАЄ "НОВА ЧУМА" - ПАРАЗИТИЧНА ІНФОРМАЦІЙНА ДЕСТРУКТУРИЗАЦІЯ. ТРИМАЙМОСЯ РАЗОМ ЛЮДИ!!!!!

    ЩОДЕННІ ОЧИСНІ МЕДИТАЦІЇ ПРОПОНУЮ ПРОВОДИТИ СПІЛЬНО. ПО 10 ХВИЛИН ЩОДНЯ УВЕЧОРІ З 22:00 та з 23:00 і ранком з 07:00, 08:00,09:00. В ОБІД з 13:00 14:00 15:00.

    СТВОРІТЬ ТИШУ, І ПОДУМКИ СФОРМУЛЮЙТЕ МИСЛЕФОРМУ - ОБРАЗ; ЯСКРАВЕ СВІТЛО ПРОМИВАЄ НАШЕ ТІЛО ВІД МАКІВКИ ГОЛОВИ АЖ ДО П'ЯТ ВІДНОВЛЮЄ РОБОТУ ЕНЕРГЕТИЧНИХ ЦЕНТРІВ (чакр)НОРМАЛІЗОВУЄ БІОПОЛЕ І РОЗШИРЮЄТЬСЯ У ВСІ БОКИ ВІД ЦЕНТРУ УСЬОГО ХРЕБТА. СВІТЛО ПРОШТРИКУЄ УСІ ШТУЧНІ І ПРИРОДНІ ПЕРЕШКОДИ І ПРОСВІЧУЄ УСІХ ІНШИХ ЛЮДЕЙ НА ВСІЙ ПЛАНЕТІ І У ВСЬОМУ ВСЕСВІТІ.

    ЦЕ ПРОСТО! ЦЕ ДАНО КОЖНОМУ З НАС!!! ПИТАННЯ ЛИШЕНЬ ТІЛЬКИ У СВІДОМОМУ ВЧИНКУ!!!

    ПАМ'ЯТАЙМО ЩО СВІТ У НАШИХ РУКАХ!!!
    ЛЮБОВІ ВСІМ!!!

    З ПОВАГОЮ ДО КОЖНОГО, ОЛЕГ ДРАЧ.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від