Перейти до основного вмісту

ТЕОРІЯ ДАРВІНА – «ОБМАН ЧИСТОЇ ВОДИ» - або, про те, чого воліють не говорити та що ми знаємо про цю «наукову теорію»

ТЕОРІЯ ДАРВІНА – «ОБМАН ЧИСТОЇ ВОДИ» - або, про те, чого воліють не говорити та що ми знаємо про цю «наукову теорію»

Анекдот, 19 століття:

Син запитує у батька: - Батьку, а від кого пішла людина?
Батько відповідає:
Синку, людина пішла від Адама і Єви, і тільки Чарльз Дарвін – від мавпи.

Чи знаємо ми, що Теорія Дарвіна (теорія еволюції походження всього живого) і досі викладається в Україні, як єдина теорія походження людини шляхом еволюції, тобто походження людини від мавпи?

А чи знаємо ми, що Карл Маркс – засновник комуністичного руху, визнав, що основними своїми ідеями він зобов`язаний Дарвіну…

А чи знаємо ми, що єдиною прикрасою в кабінеті Леніна – була фігурка мавпи, що сидить на стопці книг, розглядаючи людський череп… Працюючи над своїми роботами та підписуючи смертні вироки ленін завжди мав перед очима цю фігурку, що насміхається над людством…

А чи знаємо ми, що під час навчання в семінарії сталін зачитувався роботами Дарвіна, став його палким прихильником, а з часом відрікся від переконання, що людину сотворив Бог, і більше того – в цьому почав переконувати своїх партнерів, семінаристів… саме роботи Дарвіна переконали сталіна, що терпимість і милосердя – це ознака слабих…

А чи знаємо ми, що для адольфа гітлера теорія Дарвіна – була основною теорією і філософією життя, де виживає той, хто сильніший. Це можна легко відстежити в книзі гітлера «Майн кампф». Дослідник Роберт Кларк писав, що з самого дитинства розум адольфа гітлера був в полоні еволюційної, дарвіністської теорії…
Чи знаємо ми, що теорію Дарвіна відкинули, як нісенітницю, такі всесвітньо відомі вчені як: Енштейн,  Бойль, Ампер, Вірхов, Агасіс, Бер, Оуен, Мендель, Пастер.  

Чи знаємо ми, що теорія Дарвіна сформувалася в часи, коли ще нічого не було відомо про закони генетики (наука про походження, мінливість всіх форми життя, включно форму життя людини), яка повністю, на науковому рівні, спростовує теорію Дарвіна.

А чи знаємо ми, що теорія Дарвіна – це обман чистої води!!!  А саме вченим Ернстом Геккелем. Дарвін просив останнього зробити «винахід», який би підтверджував теорію еволюції. І Геккель «винайшов» теорію «Рекапутуляції», відповідно до неї, (яка до речі вивчається і сьогодні в підручниках біології) кожна особа при своєму розвитку в утробі, повторює шлях свого предка; до прикладу стверджувалось, що ембріон людини, при своєму розвитку, повторює спочатку рибу, потім плазуна, а потім перетворюється, в ембріон людини!!!, для цього Геккель просто сфальсифікував діаграми розвитку живих осіб, добавляючи лишні органи або збільшуючи їхній розмір. Так, до прикладу, в ембріона людини ніколи не було жабр, як у риби, і ніколи ембріон людини не проходив через стадії розвитку плазунів, а тим більше мавпи. Орган людини, який Геккель пояснював як жовток яйця, насправді є органом де утворюється кров для дитини; орган, який описувався «вченим», як атавізм хвоста, був не більше чим тазова кістка, за відсутності розвинених ніг на цій стадії.
Але що саме найголовніше, сам Геккель через деякий час визнав, що його теорія, його малюнки – це не більше, аніж його власні вимисли!!! Але для нашого Міністерства освіти та науки – залишаються істинною!!!
Ось слова Геккеля: «Після визнання здійсненної брехні, мені варто було б почуватися засудженим та винним, але втішаю себе тим, що зі мною сотні вчених, в працях яких  можна зіштовхуватися з фальсифікаціями подібних на мою, з некоректними даними, перекрученими - для їхнього ж інтересу, схематизованими і переглянутими ілюстраціями, зроблених на основі моїх…»
Малюнки Геккеля (нижче, які і сьогодні в підручниках по біології) – були найбільш скандальними фальсифікаціями в історії біологічної науки!!!


Чи не нагадується Вам сьогоднішній підручник біології?

А чи знаємо ми, що 53 провідні учені США, серед яких 24 Нобелівські лауреати з біології, хімії та фізики, опублікували книгу “Ми віруємо”, виразно проголосивши свою креаційну позицію. Цю позицію вони спирають на спостережену ними високу упорядкованість параметрів Всесвіту, а також на цілковиту безпідставність теорії дарвінізму.

А чи знаємо ми, що в Україні визнають себе віруючими людьми близько 80% населення нашої держави, а от їх дітей продовжують навчати, що вони пішли не від Бога, а від мавпи, просто нагло обманюючи їх!

А чи знаємо ми, що теорія Дарвіна викладається в школі ще й основною теорію, не допускаючи інших теорій чи гіпотез.

А чи знаємо ми, що теорія Дарвіна – це атеїстична концепція, яка впроваджувалася в школи комуністичною, тоталітарною, диктаторської владою насильно, головною ціллю якою було заперечення існування Бога, як Творця всього живого і Творця людини.


У Вас ще не виникає обурення та питання – чому вчать наших дітей  у наших школах, які утримуються за наші податки та зарплати всіх працівників освіти, включно з Міністром!!!

А чи знаємо ми, що теорія Дарвіна, що це не просто теорія походження людини від мавпи, це теорія, яка формує свідомість дитини того, що нема Творця, який створив її, Який має для неї майбутнє, Який турбується і піклується про неї, щоб зародити в дитині віру, надію, любов. Щоб надати дитині сильні моральні переконання, які дозволять їй в майбутньому бути успішною, а не жити в депресії, страху, невпевненості та в моральному розтлінні!!!
Знаєте, яким одним з найголовніших завдань було леніна, коли він прийшов до влади – це зміна системи освіти…


А чи знаєте Ви, щоб змінити дану ситуацію, потрібно всього лиш на всього постанова Кабінету Міністрів України про зміну Державного стандарту освіти та запровадження нових навчальних програм з відповідним друком навчальних посібників?
Але це, на жаль, за 20 років Незалежності України стало не підйомним завданням, за те всі чиновники на Великдень та Різдво не забувають сходити в церкву і помолитись Богу… цікаво, а чому вони не ходять в цей час в зоопарк, щоб помолитись мавпі – питання риторичне – чи не так?

А чи знаєте Ви, що Міністерство освіти та науки, молоді і спорту не хочуть міняти стансправ у цій площині, хоча Президент країни є віруючим і прихожанином Православної церкви, А Міністр освіти і науки, молоді та спорту (Міністерство, яке найперше може кардинально змінити стан справ) – взагалі нагороджений Орденом Князя Володимира, Першого ступеню Православної церкви Московського патріархату? Парадокси – чи не так???

Цікаво, як можна ходити в церкву, молитись, хреститись, ставити свічки, - і в той же час – з власними дітьми, внуками вирішувати домашні завдання, що вони пішли від мавпи…

А чи знаєте Ви, що 80% віруючих людей обурюються таким станом речей, але дальше свого обурення нічого не роблять!

А чи знаєте Ви, що в Україні створений Рух «За вибір світогляду!», в якому є науковці, викладачі, юристи, громадські діячі, представники духовенства. Метою Руху є запровадження в шкільні програми теорії Наукового креаціонізму. Ви можете ввійти в цей Рух.

А чи знаєте Ви, що зі 100% віруючих людей, які отримали зразок листа-звернення до Міністра освіти і науки, молоді та спорту, про запровадження, як мінімум альтернативної теорії походження людини від Бога, 80% так і ніколи не направлять цей лист Міністру, бо вони занадто зайняті для цього.

Я вірю, що Ви входити в тих 20% людей, які обов`язково направлять рекомендований Лист Міністру вже в найближчі дні, зразок якого наводиться нижче, Ви його можете редагувати під власне бачення.  
Дякую Вам, що хоча б цим, малим кроком, ми разом з Рухом «За вибір світогляду!», можемо дати нашим дітям вже з малку розуміння того, що є Бог, Який створив їх і має для них чудове майбутнє… (адже ж далеко не всі сім`ї в Україні є віруючими сім`ями, які б могли дати своїй дитині знання про Бога…).

P.S.
І ще одну маленьку річ, яку можна зробити для успіху справи – в кінці статті нажати кнопки facebook та twitter, щоб поширити цю інформацію – дякую!!!

З надією на кращу Україну,
Сергій Гула

Міністру освіти і науки, молоді та спорту
Табачнику Дмитру Володимировичу

П.І.П. та де проживаєте – включно з  поштовим індексом

ШАНОВНИЙ ДМИТРЕ ВОЛОДИМИРОВИЧУ!

Звертаюсь до Вас з тим, що, на жаль, сьогодні в шкільні освіті, діти вивчають лише одну теорію походження Всесвіту (Великого вибуху) та походження людини (так звана теорія «дарвінізму»), що передбачено в Державному стандарті освіти та в навчальних програмах, що в свою чергу, обмежує світогляд наших дітей і цим самим порушується і ст. 35 Конституції. Сьогодні існують і інші наукові теорії походження всесвіту та людини, до прикладу теорія наукового креаціонізму (Розумного задуму). Дана теорія – є науково доведеною та має всі підстави бути включеною у навчальні програми.
Хочу відзначити, що тема походження Всесвіту та людини була і є надзвичайно актуальною темою, яка потребує свого об’єктивного висвітлення в шкільних програмах.
Є очевидним, що старі стандарти освіти, які формувались авторитарною системою, повинні залишитися в минулому, і визріла необхідність  внесення змін до Державного стандарту освіти та навчальні програми з метою дотримання повної об’єктивності у процесі навчання наших дітей. 

Шановний Дмитре Володимировичу, вважаю за необхідне звернутися до Вас з проханням:

1)    Дослухатися до пропозицій науковців, батьків, громадських організації, церков, щодо включення в Державний стандарт освіти та навчальні програми пропозицій громадськості щодо вивчення  в школах  альтернативної теорії походження всесвіту та людини – теорії Наукового креаціонізму (Розумного Задуму);
2)    Створити робочу групу з представників Міністерства та громадськості з метою подальшого вирішення піднятого питання;
3)    Затвердити нові навчальні програми 2012-2013рр. відповідно до вище вказаних прохань.
Надіюсь на Ваше розуміння!
Прошу надати мені відповідь згідно ЗУ «Про звернення громадян».
З повагою,
П.І.П.  дата…
Адресa Міністерства: 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 10
e-mail: ministry@mon.gov.ua
Телефон для довідок: (044) 486-24-42

Лист найкраще надсилати з повідомленням про вручення – рекомендований лист, тоді це буде гарантія, що вони його отримали і зобов’язані відповісти нам. 

Коментарі

  1. Тетяна Стамова11 жовтня 2012 р. о 14:17

    Якщо коротко - надзвичайно важливий, необхідний, актуальний матеріал. Дякую. Обов'язково надішлю такого листа.
    Ще хотілося б звернути увагу на деякі помилки в тексті: замість "рекапутуляція" слід писати "рекапітулація"; замість "волають не говорити" слід "воліють не говорити". Іще є ряд стилістичних помилок, отже бажано, щоби подані тут матеріали були ретельно відредаговані. З повагою, Тетяна Стамова.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від