Перейти до основного вмісту

ПРАВДА ПРО ЮВЕНАЛЬНУ ЮСТИЦІЮ

ПРАВДА ПРО ЮВЕНАЛЬНУ ЮСТИЦІЮ

ЮВЕНАЛЬНА ЮСТИЦІЯ, ЯК ІНСТРУМЕНТ ДЕРЖАВИ ЗНИЩЕННЯ ІНСТИТУТУ СІМ`Ї...

БІЛЬШЕ У ВІДЕО ДОКТОРА НАУК (19 хв.).

Коментарі

  1. З промови цього професора ми дізналися про все, тільки не про ювенальну юстицію, не дізналися про те, що робити тим дітям, яких батьки виганяють на вулицю, бо безпробудно п'ють. Про людські трагедії маленьких Людей не має мови. Маю живий приклад, коли всі (!) державні соціальні служби сказали, що у них один спосіб, дати дитину в колонію, звідки вже дитина вийде готовим злочинцем. Ось так на сьогодні діє система захисту дітей створена ще за радянщини. Це реальна картина! Причина такого тлумачення ювенальної системи певними колами криється в тому, щоб зберегти підневільний стан дітей, які перебувають в рабстві своїх батьків - це біда, вони виростуть і стануть гарним поповненням когорти злих людей (до речі погляньте в очі в миті, коли професор демонструє свій гнів - це важко підробити). Де правда про ювенальну систему, де об'єктивні роздуми, а не замовлення російських колег чи релігійних фанатиків у нас? Пане Сергію, потрібна правда, а не напівправда, потрібно щось робити для дітей, чиї батьки виховують з них монстрів, діти в свою чергу виховуватимуть подібних до себе і т.д. Цей ланцюжок треба розривати. Розраховую на об'єктивність, а не на сумнівне примітивне тлумачення.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Захист прав дітей і дорослих не може бути однаковим. Вихователі, прокуратура, суд, міліція, адвокати, оточення і батьки мають мати інші, ніж для дорослих, права і обов'язки стосовно дітей. І ось це є ювенальна юстиція. А вже яка вона (є чи нема, чи має бути), то це інша мова. Що в тому поганого, коли дітей виховуватимуть, судитимуть і каратимуть не фахівці, а фахівці для дітей? Спеціально підготовлені? Якщо профілактика виховання не в руках міліції буде, а в руках громадськості? Якщо суд буде дитині чинитися знавцями дитячої душі? ... Хіба праві ті, хто проти того, щоб все це чинилося не тими самими, хто має справу із дорослими? Що тяме звичайний прокурор, суддя, міліціонер... у дитині? А якби вони були спеціальні?
      І ніж, і навіть вибухівку можна застосувати для доброї справи. Важливо у чиїх руках, з якими намірами. Але боятися ножа і вибухівки безглуздо. Ними володіти треба по праву досконалих. Будьмо ними.

      Видалити
  2. Професор зазначив:
    - дію ювенальної юстиції в інших країнах;
    - загроза ювенальної юстиції для інституту сім'ї;
    - законодавчі ініціативи по ювенальні юстиції;
    - загальні принципи дії ювенальної...

    Вважаю, що відео є достатньо професійне у ракурсі загальної характеристики проблеми ювенальної юстиції...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Чи розумно не митися милом, бо воно може потрапити в очі? Коли ж є негаразди, то щоб не втрапити до халепи, треба їх усунути. Пропозиції конструктивні, щодо цього, — буде варте фахівця, особливо, коли мити милом передбачається дітей, а не дорослих.

      Видалити
  3. Олена Ліпейкіна2 березня 2012 р. о 18:28

    Вчора повернулася зі зйомок. Це була Мелітопольська виховна колонія для дівчат... Тиждень тому вислуховувала на інтерв'ю сповіді хлопців Прилуцької колонії для неповнолітніх.
    За останніх кілька тижнів спілкувалася з психологами, соціальними працівниками, кримінальними інспекторами,юристами,представниками громадських організацій, дітьми-правопорушниками. У мене таке враження, що побувавши у різних містах України, я ніби провела круглий стіл на тему:"Проект реформування кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні".
    Подивилася відео з паном професором і міркувала: "А що ти, власне, дядьку, зробив, бодай для однієї зболеної душі підлітка, котрий вже давно втратив віру у дорослих? Чи можеш ти, ЗАМІСТЬ ТОГО, ЩОБ ДЕМОНІЗУВАТИ ЮВЕНАЛЬНУ ЮСТИЦІЮ, бачити проблему кризи сімейних цінностей в Україні чи Росії, аби шукати шляхи її вирішення? Чи дивився ти в очі цих хлопців і дівчат із скаліченими долями, які були такими щирими зі мною?"
    Цілком солідарна із панами Святославом та Анатолієм.
    Кіно обов'язково зроблю, аби аргументовано розмовляти із паном професором.
    Щиро вдячна всім, хто має високу критичність в оцінці інформації. Особливо, якщо ви - християни.

    ВідповістиВидалити
  4. Я категорично проти ювенальної юстиції!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від