Перейти до основного вмісту

ВПЕРШЕ ОПУБЛІКОВАНІ ШОКУЮЧІ НАУКОВІ ФАКТИ ПРО "СІМ`Ї" ГОМОСЕКСУАЛІСТІВ


ВПЕРШЕ ОПУБЛІКОВАНІ ШОКУЮЧІ НАУКОВІ ФАКТИ ПРО "СІМ`Ї" ГОМОСЕКСУАЛІСТІВ


Якими виростуть діти, яких виховували гомосексуалісти? Відповідь на це питання вже багато років цікавить багатьох.
Прихильників одностатевих партнерств завзято стверджують, що дітям все одно, чи є у них тато і мама, чи їх виховують два чоловіки або дві жінки.
Але в силу того, що легалізація одностатевих партнерств почала відбуватися у деяких країнах нещодавно, не було підстав робити об'єктивні наукові висновки з простої причини - ще не виросло покоління таких дітей.
Однак, восени 2010 року Марк Регнерус, доктор соціології, ад'юнкт-професор в Техаському університеті в Остіні (США), почав наукове дослідження на тему «Як відрізняються діти, батьки яких мають одностатеві стосунки». Свою роботу вчений завершив у 2012-му.

У дослідженні брали участь 3000 дорослих респондентів, чиї батьки є в одностатевих відносинах. У підсумку, отримані дані стали по-справжньому шокуючими. Вперше це було доведено вченим з авторитетного університету, а результати були опубліковані в не менш авторитетному виданні «Social Science Research».



По-перше:
Високий рівень венеричного інфікування.
В опублікованих даних повідомляється, що 25% вихованців гомосексуальних батьків мали або мають венеричні хвороби - через свій неприродний спосіб життя. Для порівняння, кількість заражених однолітків із благополучних гетеросексуальних сімей зафіксовано на рівні 8%.

По-друге:
Нездатність зберігати сімейну вірність.
Ті, кого виховували гомосексуальні батьки, набагато частіше лояльно ставляться до подружньої невірності - 40%. Аналогічний показник лояльності до зрад серед нормальних сімей дорівнює - 13%.
По-третє:
Великі психологічні проблеми.
Шокуючий факт - до 24% дорослих дітей з одностатевих партнерствах нещодавно планували самогубство. Для порівняння - рівень таких нахилів всього лиш 5% в нормальних сім'ях. Виховані гомосексуальним батьком діти значно частіше, звертаються до психотерапевтів - 19% проти 8%.

По-четверте:
Сексуальне насильство.
31% дітей, що виросли в неприродному партнерстві геїв чи лесбіянок були змушені до сексу всупереч їх волі. У випадку з гетеросексуальними сім'ями про таке повідомляють лише 8% респондентів. Серед вихідців з природних сімей цей рівень становить лише 3%.

По-п`яте:
Соціально-економічна безпорадність.
28% вихідців із сімей, де мама була лесбіянкою, є безробітними. Серед вихідців з нормальних сімей цей рівень становить лише 8%. 69% тих, у кого мама була лесбіянкою, і 57% тих, у кого тато був гомосексуалістом, повідомили, що їх сім'я в минулому отримувала державні допомоги. Серед звичайних сімей це актуально в 17% випадків.

По-шосте:
Розлад сексуальної самоідентифікації.
Якщо тато або мама мали гомосексуальні зв'язки, то всього лише 60-70% їх дітей називають себе нормальними людьми, без сексуальних відхилень.  У свою чергу більше 90% людей, які росли в традиційній родині, ідентифікують себе як повністю сексуально здоровими.



Спроба закрити дослідження Регнеруса
Що показово, коли Марк Регнерус готував до публікації отримані дані, проти нього почали вести агресивну інформаційну кампанію. ЛГБТ-активісти вимагали не допустити публічного оголошення результатів дослідження. Найгарячіші голови стали обмовляти, називаючи Регнеруса шахраєм і шарлатаном, вимагали звільнити професора з Техаського Університету. Навіть багато вчених ополчилися проти свого колеги.
Тоді Університет ретельно вивчив всі звинувачення і скрупульозно проаналізував усі дані, отримані Регнерусом. Окремо перевірялася методика дослідження. У підсумку Університет підтвердив, що наукова робота має найвищу якість і відповідає академічним вимогам.
Також показово, що з цим дослідженням була присвячена велика стаття в The New York Times (12 жовтня, 2012). Журналісти цього авторитетного видання також констатували: проведене Марком Регнерусом дослідження не містить вад.

Таким чином, світова спільнота чи не вперше отримало авторитетне дослідження, яке проливає світло на трагічні наслідки виховання дітей в сім'ях, де батьки практикували гомосексуальні стосунки.

Джерело - http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0049089X12000610

Коментарі

  1. ці дебіли в Україну лізуть, прийнято(!) закон про ювенальну юстицію.
    в мультиках вже бачив, що тата називають "дорослий". жах!

    ВідповістиВидалити
  2. лезут...лезут...на то и пидары. Нарываются на психологическую реабилитацию напалмом.

    ВідповістиВидалити
  3. А ще "забув" дописати, що дані брались з http://www.prc.utexas.edu/nfss/ і найголовніше: "“Whether same-sex parenting causes the observed differences cannot be determined from Regnerus’ descriptive analysis,” cautions Professor Cynthia Osborne from the University of Texas at Austin. “Children of lesbian mothers might have lived in many different family structures and it is impossible to isolate the effects of living with a lesbian mother from experiencing divorce, remarriage, or living with a single parent. Or, it is quite possible, that the effect derives entirely from the stigma attached to such relationships and to the legal prohibitions that prevent same-sex couples from entering and maintaining ‘normal relationships’.” Одним словом - вибрали потрібне і все.

    ВідповістиВидалити
  4. Так це квіточки, ягідки попереду. Те що гоміки не предсталяють небезпеки, явно фікція.

    ВідповістиВидалити
  5. Вихованню у природному сiмейному середовищi нема альтернативи

    ВідповістиВидалити
  6. Кажу вам як гетеросексуал: vаячня ущербних і самовпевнених: альтернатива є всьому і завжди. Хоч би один із тих, хто так гнівно лається на мельницю чи вітер розказав чому йому погано від геїв чи лесбіянок. Тільки тому, що вони не такі як ти?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Геї та лезбіянки - це не природньо, а отже це хвороба. Не природньо тому, що в природі все живе дає потомство. Немає потомства - немає природи.
      Якщо хворі люди нікому не заважають і хочуть виздоровіти, то їм допомагають. Якщо ж вони не увідомлюють, що хворі та не заважають хворим, то їм співчувають. Але якщо вони не лікуються, а навпаки хочуть інфікувати інших, природніх, здорових людей, то їх треба ізолювати в карантин зоні і вжити максимум жорстких засобів для запоюігання їх поширення.
      І якщо дитину юуде виховувати хвора на голову людина, то однозначно, що дитина теж зїде з глузду.
      Здаєть я зрозуміло пояснив хто і кому та як заважає.
      І чому геї та лезбіянки - це страшна хвороба, це імпотенція людства, це його геноцид.

      Видалити
    2. Не тому, що не такі, як всі, а тому, що тільки хвора людина ходитиме з лозунгами і транспарантами на тему зким вона спить. Та живіть собі з ким хочете, але якщо ви і вам подібні галасуєте на весь світ з ким ви спите, значить щось у вашій голові не все добре.
      А гоміки сильним світу цього цього необхідні лише, щоб зменшити населення Землі.
      Содома й Гоморра....

      Видалити
    3. Шизофреники тоже "не такие, как ты" - так что, и не лечить их? Омерзительной, гнусной моде на извращения давно пора поставить барьер. Как минимум, вернуть советские статьи УК, добавив ещё и наказание за лесбиянство.

      Видалити
  7. А чому немає данних про дітей, що виховувались в неповних сім*ях? Коли - одна мати, або - батько? Буде така ж сама жахлива статистика.... А можливо, в сім*ях, де є любов (у різних її проявах та між одностатевими батьками в тому числі) зростають щасливі діти?! Люди!!! Щасливі діти в одностатевих шлюбах - не це є проблемою! Оснона проблема - відсутність любові, поваги, взаємодопомоги між батьками, жорстокість в сім*ях, не бажання розуміти своїх дітей, соціальні прблеми - злидарство ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Насправді те дослідження порівнює інші групи теж - прийомні батьки, розведені, мачухи/вітчима, одинокі батьки... і в порівнянні з ними цифри не так страшно видаються, але все одно є різниця (хоча не завжди однозначно у гірший бік). А якщо ще згадати, що є діти сироти і що часто гомосексуальні пари їх всиновлюють...

      До речі, автори дослідження досить обережні у висновках і явно відмежовуються від висновків про причинно наслідковий зв'язок, обмежуючись лише константацію фактів, що реалії життя у різних групах досить різні.

      (моя спроба перекладу цитати нижче; подяка та повага автору за посилання на джерело!)

      "Хоча буде впевнено точним стверджувати, що сексуальна орієнтація або батьківська сексуальна поведінка не повинна не мати нічого спільного із здатністю бути хорошим, ефективним батьком-матір'ю, дані, що тут проаналізовані з використанням популяційних оцінок взятих з великої, національно-репрезентативної вибірки молодих американців, припускають, що це може вплинути на реальність сімейного досвіду серед значного числа [людей із таких сімей]."

      Видалити
    2. Ребенок может появиться только в результате естественных отношений женщины и мужчины. Только эти отношения природные, гармоничные, естественные и должны сопровождать маленького человечка, чтобы он был готов к нормальному продолжению рода. Если гомосексуальность нормальна, то пусть и живут такие пары нормально без парадов, шумихи, выпендрежа и постоянных требований чего-то.
      Хотят воспитывать детей - пусть или сами рожают (женские пары это могут себе позволить), а мужчины могут усыновлять только по желанию детей после 7 лет. Захочет ребенок жить с такой парой - путь живет, не захочет - его право.

      Видалити
    3. Кто защищает пидорастов, сам скрытый извращенец.

      Видалити
  8. Немає більшої зради проти Дитини, ніж віддати її беззахисну на знущання підарастам, з цим треба боротися усіма доступними засобами.

    ВідповістиВидалити
  9. Не знаю, на чём основана данная статистика... Вызывает большие сомнения. Безусловно, что воспитания в традиционной семье для ребёнка лучше, т.к. присутствует и мужское начало, и женское. Но наша жизнь многогранна, идеально почти никогда достичь не удаётся.
    И касательно насилия в гей-семьях... Это вообще бред. Нормальный человек никогда не будет домогаться к своему ребёнку, будь он даже приёмным. И это касатеся всех: и натуралов, и геев, и даже асексуалов.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В тому вся проблема сім'я гоміків це ненормальна сім'я.

      Видалити
    2. Це стосується нормальних!
      А геї не нормальні принаймні в галузі сексу. Це люди які свої похоті ставлять вище здорового глузду.
      В яких секс є їхнім богом і володарем. Відповідно, якщо всиновлена ним дитина стане гарним і привабливим юнаком то гей, рано чи пізно зірветься, а поті ще й всіх буде переконувати, що це нормально, що це вищий рівень розвитку людства і тд.

      Видалити
  10. Чомусь всі забули, що крім наркоманів розповсюджувачами СНІДу є гомосексуали.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від