Перейти до основного вмісту

25 ТРАВНЯ ГЕЙ-ПАРАД У КИЄВІ – ЧИ ДОЗВОЛИМО МИ ЦЕ НЕПОДОБСТВО???



25 ТРАВНЯ ГЕЙ-ПАРАД У КИЄВІ – ЧИ ДОЗВОЛИМО МИ ЦЕ НЕПОДОБСТВО???

Інтеренет сайт Кореспондент повідомляє:

На київський гей-парад, який запланований на 25 травня, з Мюнхена приїдуть близько 20 осіб, серед яких не тільки активісти місцевого ЛГБТ-спільноти. Міську Раду представлять мер Хеп Монатцедер, радник Лідія Дітріх.
Представники міста Мюнхена - мер Хеп Монатцедер, радник від Партії зелених Лідія Дітріх і радник від Соціал-демократичної партії доктор Райнхард Бауер - об'єдналися з представниками лесбійських і гейських громадських організацій Мюнхена для спільної поїздки на підтримку КиївПрайд.

З підтримкою Міжнародної Амністії в Україні розроблена концепція безпеки у проведенні прайду. Численні делегації партнерів з-за кордону підтвердили свою участь і внесуть свій внесок у культурне наповнення Прайд-тижня з 20 по 27 травня.
Причин для проведення Маршу рівності, як кажуть організатори демонстрації, яка відбудеться 25 травня, достатньо. З 2 жовтня 2012 р. в Парламенті країни розглядається законопроект, - за російським прикладом - який пропонує заборонити будь-яку позитивну інформацію про гомосексуальність. Законопроект вже був прийнятий у першому читанні. Саме проти цього повинні виступити майже 500 учасників КиївПрайд. 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на 25 травня в Києві запланований масштабний гей-парад, відповідне повідомлення надійшло на адресу Київської міськдержадміністрації.
Чи пройде гей-парад в Києві – залежить тільки від нас!
Минулого року багато громадських організацій об’єдналося, щоб не допустити цієї зарази в нашій столиці. Те, що цей парад будуть підтримувати високі чини держави і не тільки нашої – очевидно. Але Бог з нами і з нами правда – питання до нас – чи не будемо ми байдужі, чи будемо ми щось робити? Що ми можемо робити?
1.         Написати лист Голові Київської держадміністрації, де виражати свою позицію проти цього параду та вимагати заборони його проведення, оскільки цей парад порушує чинне законодавство на збереження моральних цінностей в нашому суспільстві;
2.         Прийти безпосередньо 25 травня на Хрещатик з 10.00 і продемонструвати свої сімейну позицію без збочень та хвороб.
3.         Поділитися цією статтею поштою, фейсбуком, твітером – нижче зразу за статтею є відповідні значки.
Врятуймо від збочення Україну разом! Сергій Гула

Коментарі

  1. Ні в якому разі не допустити цей ганебний збоченців парад в Україні.Не даймо цій заразі пробратися на Україну,треба "вирізати" цю ракову пухлину.Всі геї геть з України!!!Бог не допустить цій заразі поселитися тут.Це хворі "люди" і їх треба ізоліровать.

    ВідповістиВидалити
  2. Ісус таких людей любить. Вони також Боже творіння, просто в іншому гріху живуть ніж ми всі. Покажіть їм любов. Ви з ненавистю нічого не докажете їм, а тілки негарно відображете ім*я християн. В нас в США, також боролись, але вже здались, тому що не було ніяк зупинити цього. Бажаю всього найкращого.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мы должны всех людей любить, но грех который они делают ненавидеть. Если они хотят избавиться от греха буду помогать. Мы ведь не поощряем другие грехи, как относиться к алко, нарко и другим зависимым? И т.п.

      Видалити
    2. Какая глупость!Что за узкие лбы. Нечего здесь свои комплексы библией оправдывать. Пусть все любят кого хотят и как хотят. Какая мерзость лезть в чужую жизнь и подглядывать в замочную скважину. Я - за парад! Может хоть так недалёкость некоторых увидит сколько людей хотят быть счастливыми в однополой любви.
      Как меня раздражает эта туполобость! смотрите в свои спальни и не лезьте в чужие со своими рассказами о грехе. Стыдно, как-то.И ПРОТИВНО читать весь этот бред о помощи избавить от "греха" несчастных.Несчастные тут сами "помощники", займитесь лучше собой!

      Видалити
    3. вот и сидите в своей спальне и парад там устраивайте

      Видалити
    4. Сидит себе такая букашка и кричит, и требует что-то не суразное у того, кто ее сотворил. Законы Творца объявляет глупостью, комплексами... Творец сказал, что ты должна совокупляться с себе подобными, но другого пола, а она категорически не согласна. Она же умнее Творца... Что Творцу остается?... Только раздавить ее и все.
      Что ж, Мария, давайте сделаем из Украины Мертвое море, как стало с Содомом и Гоморрой.

      Видалити
    5. Иисус любит всех людей. Но Он не покрывает грехи, Он даёт шанс в них раскаяться.В Америке кто-то сдался, открыв тем самым дорогу к разврату. Но мы сдаваться не собираемся. Не позволим в нашей христианской стране диктовать правила беззаконию.25 мая проведём марш правильных, здоровых cемейных ценностей и отношений.

      Видалити
    6. гомосексуальные пары не бывают ни счастливыми ни долговечными.это статистика.библия тут ни при чем.

      Видалити
  3. какая философия христянка ти хот один раз брала руки библию читала о таких людей вот когда почитаеш тогда паймеш о чом говорят люди и увидеш укого туполобие

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Действительно гадость. А глупость вообще невероятная! Эти люди выносят "свою спальню" и свою жизнь на всеобщее обозрение - никто к ним не ломится и в скважину не подглядывает. Что вообще за бред вы пишите???

      Видалити
    2. А представьте, каково было бы вам всю жизнь притворяться, что у вас нет партнёра, что вы одинокий асексуал-девственник, а самому встречаться с любимыми тайком? Либо заключать фиктивный брак с тем, кого вы не любите и не хотите? А со своей настоящей любовью не держаться за руки на людях, притворяться только друзьями, скрывать ваши отношения ото всех, не иметь возможности завести детей, либо заводить их от нелюбимых людей и лишь поддерживать видимость семьи, любя на самом деле другого человека, а то и живя с ним в отдельности от официальной семьи. Как это делают многие геи: женится "для вида", а потом живёт отдельно от жены, помогая ей лишь материально и предоставляя ей свою сперму для зачатия детей, разрешая ей заводить любовников, чтоб она имела личную жизнь, которую он ей не может дать. Или женится на женщине, не знающей, что он гей, и тайно бегает по любовникам? Это вы считаете более правильной семьёй, чем искренний однополый союз без необходимости скрывать его?

      Видалити
    3. А интересно , как заводить детей ?????? Как можно завести детей в однополом браке ?????? Правда можно, ЗАБРАТЬ У ЗДОРОВОЙ СЕМЬИ !!!!!!! ГЕНДЕРНАЯ ПОЛИТИКА МНОГО ГОВОРИТ ОБ ЭТОМ !!!! И ДЛЯ ТОГО И ЮВИНАЛЬНАЯ ЮСТИЦИЯ В СЛЕД ИДЁТ ЗА ЛГБД.

      Видалити
  4. Мир безумствует,всякая мразь в виде геев и лясбиянок пытается самовыразится.В древние времена эту мразь побивали камнями,чтобы не показывали извращённость ума своего перед обществом.Большой глупостью будет промолчать против этой демонстрации человеческого безумия.Эта пропаганда заведомо проводится для того,чтобы разрушить моральные принципы и устои здоровой славянской семьи.Так станем же на защиту наших семей против проявлений противоестественных сексуальных извращений между женщинами и срам между мужчинами.Возможно так мы сможем этих лжесчастливых вразумить,что они находятся под колпаком у Сатаны.И что у них всё ещё есть Шанс стать нормальными людьми,приняв обличение Духа Святого говорящего через уста Наши,уста правоверных христиан.

    ВідповістиВидалити
  5. Ребята, о чем вы спорите? Не допустим мерзость в нашу страну! А дама, которой это нравится имеет в распоряжении собственную спальню. Но не наш город ине нашу страну. Уверяю вас- этих гомиков раз-два и обчелся. а нагоняют жути... Не оставайтесь равнодушными.Давайте объединяться против содомского греха. Нас намного больше. Не будем молча ждать. А в Америке дожились- президент с гомиками Новый год встречает. Уроды!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даже с одним христианином может быть множество ангелов,как с Елисеем.

      Видалити
  6. все кто одобряет ГЕЙ-ПАРАД в той или иной степени подвержены этой заразе, поэтому покайтесь и не мешайте нам НОРМАЛЬНЫМ защищать своих детей и прививать им ценности установленные Богом

    ВідповістиВидалити
  7. Світлана: Зверніть увагу що це не просто гріх: гріх ховає свої діла, а ця гидота хвалиться і ще й прагне всіх хто цим не грішить і називає це своїм іменем підмяти під себе.... Де цю гидоту признали - там ганебно мати іншу думку про це ніж геї... Вони навязують своє перевернуте розуміння всьому світові - от за що боряться....

    ВідповістиВидалити
  8. Сергію, що конкретно можна зробити аби це зупинити. Скажіть бо я не знаю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. 1. Написати лист Голові Київської держадміністрації, де виражати свою позицію проти цього параду та вимагати заборони його проведення, оскільки цей парад порушує чинне законодавство на збереження моральних цінностей в нашому суспільстві;
      2. Прийти безпосередньо 25 травня на Хрещатик з 10.00 і продемонструвати свої сімейну позицію без збочень та хвороб.
      3. Поділитися цією статтею поштою, фейсбуком, твітером – нижче зразу за статтею є відповідні значки.

      Видалити
    2. Я не з Києва. А щодо листа - можна зразок?

      Видалити
  9. Друзья мои, как не удивительно это констатировать, а ведь это война. Самая настоящая. Война за святость Имени Его, война за исполнение воли Его на земле - как на Небе, война за Царства Его, война за души, принадлежащие Ему.
    И причем война уже выиграна, и выиграна давно, уже две тысячи лет назад, на Голгофском Кресте.
    Парадоксальное ощущение в духе - Иисус Христос выиграл эту войну, победил в ней две тысячи лет назад, а мы только сейчас узнали об этой благой вести.
    Вот и подумайте, что нам в таком случае делать?
    Ну хотя-бы то, что сделал царь Иосафат перед началом подобного сражения в 2 Пар. 20:1-30.
    Почему так? Да потому что, исходя из Пс.21:4 - Бог живёт среди славословия своего народа. И фактически данный парад можно расценивать как вторжение на территорию Его Царства, вторжение в ту местность, где Бог живет или обитает, вторжение в среду Его обитания, ну или упрощая - это покушение на его собственность (на Его жилище). Отсюда и такие неизбежно печальные и трагические последствия для участников и уже инвалидов такого парада.
    У Бога нет мертвых людей, у Него все люди живы.

    ВідповістиВидалити
  10. Что будет с Киевом если в нем не останется 5 праведников, а ведь если такой парад проведут то ведь праведники могут выйти из города, и в нем не останется камня на камне. Умалишенным этого не объяснишь, они будут идти до конца, а тем кто здраво мыслит отсиживаться нельзя, на авось не пройдет, необходимо противостоять так, чтобы в будущем у больных содомским грехом не было желания показывать свой нос на улице. Парад им можно
    разрешить один в одну сторону - в "Эвропу" всем и навсегда

    ВідповістиВидалити
  11. Если мы сейчас не объединимся и не встанем все как один против этой мерзости, то Манифест геев(найдите в интернете и почитайте) скоро реально воплотится в нашей стране!!!!Сейчас только христиане еще протестуют против этой заразы и то очень вяло. А то будет как во Франции: прохлопали самое начало безумия, а теперь собрались протестовать, а их никто не слышит.

    ВідповістиВидалити
  12. Чем больше будет тех кому "похер", тем быстрее будет эта зараза распространяться. После того, как утвердят свои "права" педерасты, начнут бороться за свои и педофилы. Как бы сладко они все не пели, цель одна - разрушить христианскую мораль окончательно.

    ВідповістиВидалити
  13. 14. 05.2013 - в Верховній раді запланований розгляд антидискримінаційного законопроект №2342, з 8.30 - акція протесту біля Верховної ради, просимо приєднуватися. Після прийняття цього закону вводиться кримінальна відповідальність для усіх, хто незгідний з диктатурою гомосексуалізму в Україні. В тому числі гей-парад буде вже проведений законно, якщо закон приймуть.
    Просимо кожного не залишатися байдужим до встановлення диктатури аморальності та гомосексуалізму в Україні. Захистимо Україну!!!!

    ВідповістиВидалити
  14. Любі друзі!
    Звертаюсь до Вас з приводу небезпеки законопроекту № 2342 «Щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні», який не тільки руйнує устої традиційної української сім`ї, але й всі підвалини здорового суспільства, тому що передбачає пріоритет прав купки представників сексменшин та надає повне зелене світло для ЛГБТ.
    З радістю хотіла б повідомити, що спільними зусиллями через народних депутатів України вдалося зареєструвати альтернативний законопроект № 2342-1 про дискримінацію, який виключає дискримінацію за ознаками сексуальної орієнтації.
    Саме альтернативний законопроект № 2342-1 заслуговує на підтримку.
    З достовірних джерел стало відомо, що 14 травня 2013 року на сесії Верховної Ради України будуть розглядати гомосексуальний законопроект № 2342.
    - Прошу не бути мовчазними і байдужими!
    - Прийдіть 14 травня 2013 р. о 8-30 ранку до стін Верховної Ради України
    - Віддайте свій голос в підтримку законопроекту № 8711(заборона нав’язування гомо просвіти в навчальних закладах)
    - Заявіть протест проти гомодиктатурного ЗП № 2342!
    - Проявіть свою громадянську позицію
    Сподіваюсь на Ваше розуміння і підтримку!

    З повагою,
    Ваша Ніна Шевченко

    ВідповістиВидалити
  15. Сами не сможем прийти, живем не в Киеве, но благодарим всех, кто выйдет на улицу, чтобы продемонстрировать свое небезразличие. Год назад мы перед подобным мероприятием общались с десантниками и они сказали, что готовы бороться с этой заразой. А вы слышали, что еще хотят изменить в уголовном кодексе возраст детей, при котором секс будет называться добровольным. Уже собираются узаконить педофилов? Это они начинают красиво с толерантности, а сами наденут эту грязь и мерзость на наши головы и будет поздно. На самом деле они - "разноцветные" - пытаются выжить, просто им ни кто не говорит, что это плохо, это извращение, это грязь,это беда которая приключилась с ними, которую стыдно выставлять напоказ, но ее можно победить. НЕ НУЖНО ЖИТЬ С ЭТИМ, НУЖНО ИСКАТЬ ВЫХОД И ОН ОБЯЗАТЕЛЬНО НАЙДЕТСЯ!

    ВідповістиВидалити
  16. 14. 05.2013 - в Верховній раді запланований розгляд антидискримінаційного законопроект №2342, з 8.30 - акція протесту біля Верховної ради, просимо приєднуватися. Після прийняття цього закону вводиться кримінальна відповідальність для усіх, хто незгідний з диктатурою гомосексуалізму в Україні. В тому числі гей-парад буде вже проведений законно, якщо закон приймуть.
    Просимо кожного не залишатися байдужим до встановлення диктатури аморальності та гомосексуалізму в Україні. Захистимо Україну!!!!

    ВідповістиВидалити
  17. НІ ПІДАРАСАМ В УКРАЇНІ, ЯК НА ПАРАДІ, ТАК І ПРИ ВЛАДІ!
    РОД І ЖИТТЯ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ ТАМ, ДЕ ПРИПИНЯЄТЬСЯ ПРИРОДНЄ,
    ЩО ВІД БОГІВ.
    ПІДАРАСИ - ВІДРИЖКА КРИВДИ, САТАНИ. ЦЕ ЇХ ДІТИ!
    У ПІДАРАСІВ І СУСПІЛЬСТВА, ЯКЕ ДОЗВОЛЯЄ ЇХ НАЯВНІСТЬ, НЕМА МАБУТНЬОГО!
    УСІ ПІДАРАСИ З ВЕЛИКОЮ ЛЮБОВ'Ю ПОВИННІ ОТРИМУВАТИ СТРОК УВ'ЯЗНЕННЯ ЗА СВІЙ ЗЛОЧИН І КОЛУПАТИ СВОЇМИ ЗБОЧЕНИМИ ЧЛЕНАМИ ДІРКИ В СТІНАХ КАМЕР, А НЕ РОЗБЕЩУВАТИ ВСЕ БІЛЬШЕ І БІЛЬШЕ НЕПІДГОТОВЛЕНИХ І СЛАБКИХ ПСИХОЛОГЧНО ЛЮДЕЙ.
    ПІДАРАСИ - ЦЕ СВІДОМІ ЗЛОЧИНЦІ, А НЕ ХВОРІ.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від