Перейти до основного вмісту

ДОВІДКА ПРО СУТЬ СИСТЕМИ ЮВЕНАЛЬНОЇ ЮСТИЦІЇ В УКРАЇНІ

ДОВІДКА ПРО СУТЬ СИСТЕМИ ЮВЕНАЛЬНОЇ ЮСТИЦІЇ В УКРАЇНІ.



Ювенальна юстиція – найсучасніший винахід апостасійного західного суспільства для подальшого руйнування сім’ї, як малої Церкви та Богом встановленої ієрархії покровительства-послуху між батьками та дітьми.

Для цього дітей (до 18 років) за сучасним законодавством, виокремлюють з родини, наділяють юридичними правами (за допомогою Конвенцій щодо захисту прав дитини), та узаконюють стосунки між батьками та дитиною як незалежних та рівноправних правових суб’єктів (як двох фірм, де батьки виконують роль найманців щодо обслуговування потреб та інтересів дитини). А держава та громадські організації наглядають за батьками, як вони дотримуються взятих зобов’язань, та вмішуються, якщо за заявою дитини, сусідів, лікаря, вчителя, міліції, соціального інспектора, та і взагалі будь кого порушуються «права» дитини. Дитина фактично стає власністю держави, а остання навіть не стидається під виглядом міжнародного усиновлення продавати деяких дітей за кордон.

Треба зазначити, що в сучасному українському суспільстві дуже багато людей з насолодою та не криючись засуджують інших, керівників, будь-яку владу, навіть Церковну, своїх близьких, рідних батьків. Засуджують навіть вже будучи дорослими, звинувачуючи їх у власних бідах та гріхах. Такі люди не вагаючись готові вдертися до будь-якої сім’ї, порушити лад та добрі стосунки подружжя та дітей. Якщо такі люди приходять до місцевої влади, державних органів опіки та нагляду за неповнолітніми, вони стають активним інструментом руйнування життя багатьох сімей, використання службового становища в корисних цілях, зведення особистих рахунків та вимагання грошей. Бо батьки дуже слабкі захистити власних дітей та родину від такої організованої навали. А в судах, як каже народна мудрість, правди не шукають.

Ця система працює дуже просто. Держава визначає орган районного розташування, працівники якого можуть безкарно та монопольно приймати рішення щодо суспільної життєздатності кожної батьківської родини. Ті батьківські родини, які по формальним критеріям або з власної (корисної) волі працівників цього органу визначаються небезпечними для виховання, здоров’я та життя конкретної дитини (з 0 до 18 років включно) підлягають втручанню, репресіям або ліквідації (позбавленню батьківських прав або відібранню дитини, та передачі її на виховання у прийомну сім’ю, інтернат, за кордон).

Втручання – це контроль, моніторинг, керування повсякденним та особистісним життям сім’ї. Засоби: це візити інспекторів, збір інформації та заяв від сусідів, педагогів, лікарів, дільничного міліціонера щодо дії або бездіяльності батьків, які можуть бути некорисними або небезпечними для дитини. В очах оточуючих та самої дитини, батьки стають правопорушниками, підозрілими на злочин, втрачають довіру та приязнь.

Репресії - це грошові штрафи, судові попередження, примушення до відвідування обов’язкових лекцій та тренінгів, де батькам розказують про їх злочини та помилки щодо поводження дитини. Головна мета такої діяльності – поселити в батьках страх суспільного осуду за їх виховні дії щодо дитини. Батьки розуміють, що вони тільки виконавці (та й ще не найкращі) державної волі щодо виховання окремої дитини.

Ліквідація - це силове, примусове, навіть без судового рішення, відбирання дітей у своїх батьків, з подальшим позбавленням батьківських прав (тобто можливості бути поряд та виховувати власну дитину). Наслідком таких ганебних дій стають виховання дитини у чужих людей або в інтернаті, дитину примушують відноситися до своїх батьків як до ворогів, що завдали своїй дитині непоправної шкоди. Щорічно, тільки в Україні, таких ліквідованих сімей стає на 15-20 тисяч більше.

Для того, щоб ця система працювала на своє збагачення, в школах дітям вже розказують про їх права, та вчать не підкорятися батькам, жити за власним бажаннями, та в разі примушення з боку батьків підкоритися розумним вимогам, доносити на батьків та вчителів до уповноваженого органу з захисту прав дітей, або прямо до суду. В очах таких «навчених» дітей п’ята заповідь Господня, та страх Божий - блюзнірство. Такі діти підпадають під гнів Божий вже у цьому житті, бо саме ця заповідь надає довге життя, родину, дітей. Порушення п’ятої заповіді, а з нею і першої і другої, стає державною політикою, яку реалізує спеціалізований орган та досвідченні фахівці, а з ними мільйони дітей, які завтра самі можуть стати батьками. Така система дуже швидко народить новий, але забутий, орден «Войовничих безбожників» на чолі з Ярославським (Губельманом) і Троцьким (Бернштейном).

Потенціал ювенальної юстиції в Україні – становить за підрахунками фахівців біля півмільйона справ на рік. Адже впровадження ювенально-юстиційних органів знайде чітку прив’язку до адміністративно-територіального устрою України. Виходячи з чисельності 630 низових адміністративно-територіальних одиниць держава потребуватиме 630 ювенальних судів. При мінімальному штаті такого органу в три чоловіки психологічно прийнятна і оправдана перед громадськістю норма навантаження (а фактично вимога виробітку) повинна складати 15 справ в тиждень. В перерахунку на рік (45 робочих тижнів) отримаємо результат в 675 справ на одну адміністративну ювенальну інстанцію. А в межах держави ця сума складатиме 675 х 630 = 425 250 справ на рік.

Таким чином зрозуміло, що ювенальна юстиція – це короткострокова програма, яка націлена на остаточне руйнування української сім’ї та суспільства протягом найближчих 15-20 років, час якого гранично достатньо для пропрацювання кожної української сім’ї. В цей спосіб, буде знищено можливість відтворення народу та країни, яке може відбутися тільки в сім’ї.

В ситуації що склалась залишається уповати на милість Божу та слово захисту Православної Церкви.



Мартюшев Олексій Леонідович,

співголова Всеукраїнської громадської організації «Батьківська держава»,

православний психолог школи №71 м. Києва

Коментарі

  1. У этой страны без Бога будущего нет.Страшно за детей, мы вырастим пепсикольно-пивное самодовольное, неуправляемое поколение.

    ВідповістиВидалити
  2. В нашої чудової Країни - є прекрасне майбутнє з Богом і з нами - Його людьми! Для цього ми і є, щоб змінити Україну на краще!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Так ви хочете, щоб діти були власністю батьків, щоб батьки могли їх продавати?

    Если кто продаст дочь свою в рабыни, то она не может выйти, как выходят рабы; (Исход 21:2, 7)

    Ви проти прав людини? Чи ви не люди?

    ВідповістиВидалити
  4. У меня вопрос: у нас в стране живут мусульмане, представители других религий. А юстиция должна быть одна для всех, она должна в первую очередь защищать права человека. Разве не так?

    Вы же желаете сузить права. Для всех... Разве это нормально?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Справа не в звуженні прав, а у праві будувати власну сім'ю без втручань сторонніх осіб, погляди яких не обов'язково є здоровими. Мені аби побудувати власну сім'ю не потрібне втручання держави і я НЕ ХОЧУ, щоб чужі дяді і тьоті, а також сусіди вирішували: дати моїй дитині по дупі чи ні, коли і як її виховувати. А у випадку непокори віддали мою кровиночку на всиновлення парочці геїв. ЦЕ АБСУРД!!!!!!!
      Якщо дитина не знатиме слова "НІ", не знатиме, що існують обов'язки, а не лише права, не знатиме, що лише стриманість виховує вольових і сильних людей, то виросте безхребетною і безвольною істотою, якою легко маніпулювати. А також маніпулюватимуть батьками, які боятимуться втратити свої дітей.
      Я - за право кожної людини на свою сім'ю, а не за співжиття за домовленістю.
      Краще розвивати у людях здатність пробачали і любити, тоді і проблем виникатиме менше.

      Видалити
    2. Супер, дуже гарно - погоджуюсь на всі 100%

      Видалити
    3. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

      Видалити
  5. Может нам стоит задуматься не о том, как это плохо? а о том как это произошло? Как произошло, что извращенцы заняли ведущие позиции использовав христианские достижения прав и свобод? Понятие прав человека - это достижение христиан разных поколений и деноминаций, начиная с 10 века? Как это произошло? Как произошло, что открыты гендерные факультеты в высших учебных заведениях? Как произошло, что продвигается гендер и ювиналка? как произошло что идея единого христианского дома под названием Евросоюз рождённая Робертом Шуманом, Конрадом Аденауэром и Альчиде де Гаспари превратилась в сообщество в основе которого лежит политический и экономический прагматизм, основанный на принципах либерально-гуманистическог​о мировоззрения? Как происходит, что общечеловеческие христианские ценности мощными механизмами секуляризации, нравственного релятивизма, правового нигилизма и политической корректности вытесняется из публичной сферы в приватную? Как происходит, что на шее у украинского народа с нашего молчаливого согласия сидит безбожная система и сосёт с нашего народа все соки? Как? Почему? Может, стоит себе задать эти вопросы и ответить на них, и смотреть на происходящее как на результаты нашей работы и нашей позиции, а не обвинять безбожников, в том, что мы не смогли им донести истину, в том, что мы христиане не способны научить, а только тыкаем носом, обвиняем и судим? может пора взяться за дело и поменять ситуацию? Я не говорю о революции – сейчас СЛОВО творит революции, без кровопролитий и катастроф! У нас есть всё необходимое (и СМИ и социология и психология и другие науки…), что бы авторитетно показать пример всему миру, что такое христианство не на словах, а на деле! Может стоит об этом задуматься?

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від