Перейти до основного вмісту

ПОЗИЦІЯ БОГА ЩОДО АБОРТІВ

ПОЗИЦІЯ БОГА ЩОДО АБОРТІВ


Безперечно, що люди можуть довго дебатувати щодо такого явища, як аборти. Одні явні прихильники абортів, за статистикою, близько 80% таких прихильників є жінки, інші є противниками такого явища, які найперше захищають право людини на життя від моменту зародження!
Переконаний, що необхідно досліджувати позицію Бога на це складне питання, оскільки кількість віруючих громадян України є дуже значною, а саме 71%, відповідно до останніх соціологічних досліджень Центру Разумкова.  
Тому, очевидно, що ми повинні найперше керуватися думкою Бога на це надскладне питання, Який, все ж таки, є найвищим Авторитетом, до Якого ми повинні прислухатися, якщо ми є віруючими людьми.
А позицію Бога, не так складно зрозуміти – потрібно дослідити Його Слово, яке Він залишив для людей!


Люди будуть довго дебатувати про це питання, знаходячи все нові і нові аргументи на свою користь, а як щодо Бога, яка Його думка щодо абортів, Він же Автор всього, і Творець всього!

По-перше:

Бог сприймає людину, як людину, коли вона є тільки зародком:

Мого зародка бачили очі Твої, і до книги Твоєї записані всі мої члени та дні, що в них були вчинені, коли жодного з них не було...
(Псалом 138:16)

Зародок, який ще немає членів, але вже їх бачить Бог! Це спростовує всі аргументи того, що ембріон ще не є людиною, а тому жінка може розпоряджатися ним, оскільки він є її тілом. Такий аргумент є хибним, Бог бачить людину ще з моменту її зачаття, як тільки злився сперматозоїд з яйцеклітиною – вони утворили зародок!
Також, Бог не просто бачив зародка, як зародка, Бог бачив його, як початковий етап всього життя людини, так, саме людини, а не просто зародка! Без зародка – немає людини, а отже - зародок, ембріон – це і є людина!

По-друге:

Бог творить людину ще в її утробі, тобто Бог ставиться до людини, як вже до людини, не коли вона народилася, а коли вона ще перебуває в утробі матері – не залежно від того, скільки вона там перебуває один день чи дев`ять місяців:

Бо Ти вчинив нирки мої, Ти виткав мене в утробі матері моєї, Прославляю Тебе, що я дивно утворений! Дивні діла Твої, і душа моя відає вельми про це!
(Псалом 138:13-14)

Ви уявляєте собі, що сам Бог, творить людину в утробі матері – чи це не є фантастичним фактом???  А тут з`являється лікар з його страшними інструментами і грубо втручається в справу Божу, позбавляючи людину життя, творячи вбивство! Хто ми такі, щоб зупиняти творіння Боже?

По-третє:

Сам факт народження Ісуса Христа. Бог обійшовся без чоловіка, але не зміг обійтися без жінки!!! Це унікальне життєве покликання жінки виношувати та народжувати дитину.
Якщо Бог би не сприймав людину від моменту зачаття, Духу Святому не потрібно було б сходити на Марію, щоб вона завагітніла і зачала дитину.
А уявляєте собі, якщо б Марія, як тільки дізналася, що вона вагітна без її чоловіка, зробила б аборт. Адже в ці часи позашлюбна дитина – напряму означала смерть, через побиття каміннями!  Але Марія цього не зробила, знаючи, що в ній твориться велика людина, яка має велику місію!

Немає жодного сумніву, що Бог проти абортів! Саме з моменту злиття сперматозоїда і яйцеклітини – починається життя, яке ніхто немає право припинити, навіть мати, оскільки це вже не її життя, це вже життя окремої людини, яку творить Бог і має для неї прекрасне майбутнє!

Мати Тереза: “Аборт є найбільшою загрозою для миру на землі”

Отримуючи в 1979 р. Нобелівську премію миру, Мати Тереза вимовила знаменні слова на тему абортів.


«Аборт є найбільшою загрозою для миру на землі. Кожне життя – це життя Бога в нас. Ненароджена дитина несе в собі життя Бога. Ми не маємо жодного права знищувати її, які б засоби при цьому не використовувалися.
Дитина завжди є даром від Бога. Високорозвинені країни, де аборт дозволяється, в кінцевому результаті – найбідніші з бідних.

Найбільшу загрозу для миру на землі представляє аборт.

Якщо ми здатні знищити життя, що дає нам Бог, якщо мати здатна стати катом для власних дітей, чи існує сенс говорити про інші вбивства і війни у світі? Сьогодні люди не люблять одне одного, і саме тут – джерело загрози для миру.

Аборт – це зачаток зла на землі…

Ненароджені діти – найбідніші з бідних. Вони дуже близькі до Бога. Я завжди прошу лікарів не вбивати ненароджених дітей. Якщо вони нікому не потрібні, я прийму їх. В очах кожної дитини я бачу присутність Бога. Якщо матері і надалі будуть продовжувати вбивати своїх дітей, ми не зможемо запобігти війнам».

Боже, даруй нам благодать, щоб припинилися вбивства дітей у лоні матері і де б це не було.


Я можу писати цю статтю також, оскільки сам мав стати продуктом аборту. Так сталося в житті, що моїй Матері, лікарі поставили заборону народжувати дітей, під загрозою власного життя, коли вона вже народила трьох дітей. Але трапилось так, що вона завагітніла мною, після заборони лікарів. Безперечно, що батько, в цій ситуації, був сильним прихильником аборту, але матір не здалася - я з`явився на світ.
Саме моя Матір залишається найбільшим Героєм мого життя, вона зберегла менні таку дорогоцінну, фундаментальну річ, як життя, вона подарувала мені майбутнє, я її безмежно вдячний за це.

Дорогі матері, які б не були складні обставини, народжуєте, Бог потурбується про Вас і про Вашу дитинку, як потурбувався про мене. Ця дитинка стане великою радістю для Вас і буде творцем чогось надособливого в майбутньому!!!  


sg





Коментарі

  1. Тому, людяні та добрі люди боряться проти абортів! А садисти їх вбивають!

    ВідповістиВидалити
  2. O sancta simplicitas! И дровишек в костер... Хотя Вам это ничего не скажет.

    ВідповістиВидалити
  3. אלוהים, אתה אוהב ושומר על ילדים קטנים, כי הוא נתן להם את החיים ואת העתיד - хоча Ви не зрозумієте того...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від