Перейти до основного вмісту

Здорове дитинство чи мужоложство: що важливіше для України?


Здорове дитинство чи мужоложство: що важливіше для України?


30 березня 2012 року, за ініціативою народного депутата Вадима Колесніченко було зареєстровано проект Закону України «Про заборону спрямованої на дітей пропаганди гомосексуалізму» №10290.
Метою законопроекту є забезпечення захисту дітей від пропаганди гомосексуалізму як фактору, який негативно впливає на їх фізичний, інтелектуальний, психічний, духовний та моральний розвиток.
Проект Закону забороняє у всіх сферах суспільного життя, включаючи освіту, культуру, телебачення, радіомовлення, ЗМІ, пропаганду гомосексуалізму, яка спрямована на дітей та може негативно позначитися на їх фізичному та психічному здоров’ї, вплинути на їх моральний та духовний розвиток.
Як вказано в пояснюючій записці до законопроекту, українській цивілізації, яка формувалася тисячі років, притаманні власні культура, традиції, менталітет. Першоосновою українського суспільства завжди була родина. Адже життєвий шлях людини, так чи інакше, складається в залежності від уміння протистояти певним труднощам, вмінням створити сім’ю, виховати дітей. Від того, як вона буде ставитися до створення сім’ї, виховання дітей, буде залежати не тільки її успіх, а й життя інших. Тому, вважається, що сім’я – це мікро-держава, яка суттєво впливає на розвиток країни.
Проте, з часом, широкий доступ до інформації із зарубіжжя, діяльність на території нашої держави окремих іноземних структур, які насаджують на українську громадськість, не характерну для її свідомості ідеологію, призвели до пропаганди низки негативних явищ, які морально та духовно руйнують нашу націю. Наразі, одним з таких негативних проявів лібералізаційних процесів в Україні є популяризація гомосексуалізму, відкрита його пропаганда у всіх сферах суспільного життя.
Враховуючи те, що саме на початковому етапі розвитку людини формується її особистість та особистісне відношення до навколишнього світу, держава має вжити максимально ефективних заходів з метою убезпечення наших дітей від насаджування гомосексуального образу життя.
Більше того, статистичні дані свідчать, що серед усіх народжених дітей на планеті, лише 1% народжується немовлят, які мають вроджені порушення на гормональному рівні, що і призводить у подальшому до розвитку гомосексуалізму. Прояви гомосексуалізму у решти населення є наслідком впливу соціального оточення, у якому вони перебувають.
Саме вжиття державою заходів з метою убезпечення дітей від негативного впливу широкомасштабної пропаганди гомосексуалізму сприятиме вихованню повноцінного, психічно та фізично здорового молодого покоління, збереженню усталених традицій та звичаїв українського народу, поліпшенню демографічної ситуації.
Безпосередньо проект Закону України «Про заборону спрямованої на дітей пропаганди гомосексуалізму» пропонує вважати під пропагандою гомосексуалізму - діяльність, яка має на меті та/чи виражається в умисному поширенні будь-якої позитивної інформації про гомосексуалізм, що може завдати шкоду фізичному та психічному здоров'ю дитини, її моральному та духовному розвитку, в тому числі, сформувати у неї хибні уявлення про соціальну рівноцінність традиційних і нетрадиційних шлюбних відносин, а в майбутньому вплинути на її вибір соціальної орієнтації.
Як вказано в законопроекті, пропаганда гомосексуалізму, яка спрямована на дітей, може бути публічна та непублічна.
Проект Закону визначає форми прояву, спрямованої на дітей, пропаганди гомосексуалізму, а саме:
·                     проведення мітингів, парадів, акцій, пікетів, демонстрацій та інших масових зібрань, що має на меті та/чи виражається в умисному поширенні будь-якої позитивної інформації про гомосексуалізм, що може негативно вплинути на фізичне та психічне здоров'я, моральний та духовний розвиток дітей;
·                     проведення навчальних уроків, тематичних бесід, інтерактивних ігор, виховних годин, факультативів, інших заходів учбового характеру на тему гомосексуалізму чи донесення до дитини (дітей) як, окремого, так і в межах учбових заходів, інформаційного повідомлення про гомосексуалізм;
·                     поширення в засобах масової інформації повідомлень, статей про гомосексуалізм чи закликів в будь-якій формі до гомосексуального образу життя, що може негативно вплинути на фізичне та психічне здоров'я, моральний та духовний розвиток дітей;
·                     поширення у загальноосвітніх навчальних закладах інформації у будь-якій формі про гомосексуалізм чи закликів до сексуального образу життя, що може негативно вплинути на фізичне та психічне здоров'я, моральний та духовний розвиток дітей.
Також проект закону визначив, що спрямована на дітей, пропаганда фізичними та юридичними особами гомосексуалізму, тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність.
Цікаво, що чимала кількість зарубіжних країн останнім часом дуже активно звертається до вирішення проблеми подолання пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх.
Так, нещодавно парламентом Литви було підтримано закон, що забороняє поширення реклами у ЗМІ на тему гомосексуалізму.
В окремих областях Російської Федерації, наприклад, Архангельська, Рязанська, діють закони, які передбачають адміністративну відповідальність за публічну пропаганду гомосексуалізму серед неповнолітніх. 29 лютого 2012 року законодавчою палатою Санки-Петербурга прийнято Закон «Про внесення змін в Закон Санк-Петербурга «Про адміністративні правопорушення в Санки-Петербурзі», який передбачає адміністративну відповідальність за публічні дії, спрямовані на пропаганду мужелозства, лесбіянства, бісексуалізму, трансгендерності серед неповнолітніх.
Нещодавно проблема зростання гомосексуалізму сколихнула і Словенію. Зокрема, одним із парламентаріїв було внесено проект закону про внесення змін до Сімейного кодексу щодо закріплення за особами, які перебувають у одностатевих шлюбах, права на усиновлення дітей. У відповідь ініціативна група громадян, будучи занепокоєною можливістю здорового розвитку дітей у таких сім’ях, з метою попередити прийняття зазначеного закону, зібрала підписи про проведення референдуму щодо того, чи мають особи, які перебувають у одностатевих шлюбах, всиновлювати дітей. Alpha
В результаті, більшість громадян виступила проти такої ініціативи.
Власне для України, наразі першочерговим завданням є гарантування захисту прав дітей, забезпечення їм можливостей для здорового психічного, морального, духовного та фізичного розвитку.



За матеріалами: «Українська правда»

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від