Перейти до основного вмісту

Прийняли гомосескуальний закон. Звернення щодо недопущення підписання Президентом


Прийняли гомосескуальний закон. Звернення щодо недопущення підписання Президентом



Президент України
Янукович В.Ф.
вул. Банкова, 11
м. Київ 01220



Звернення щодо недопущення підписання гомосексуального законопроекту № 10468

«Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні»

Шановний пане Президенте!
Просимо Вас не підписувати гомосексуальний законопроект № 10468 «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», що був прийнятий у другому читанні 6.09.2012 року.  
Хочемо наголосити Вам, що все антидискримінаційне законодавство, яке приймається на вимогу ЄС, в тому числі і цей законопроект, спрямоване на захист прав передусім ЛБГТ-осіб (лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів, трансгендерів та інших гендерів). Йдеться про виразно ідеологічний закон, що прагне регулювати сферу людської совісті. Адже жодних підстав для введення якогось нового антидискримінаційного законодавства в Україні немає. Про це свідчить і висновок головного науково-експертного управління Апарату Верховної Ради України, який не вбачає потреби у прийнятті спеціального закону, присвяченого питанням запобігання та протидії дискримінації. На думку управління, порушені у законопроекті питання достатньою мірою врегульовані у Конституції та в чинному законодавстві України.
Рада ЛГБТ-організацій України ще у травні 2012 року відкрито підтримала цей Законопроект: «Ми вітаємо розробку проекту Закону України  «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні»». Однак ця Рада включає в себе лише кілька десятків гомосексуалістів, і не відображає позицію переважної більшості українського народу, який є виразно проти пропагани збочень, про що свідчать численні протестні акції по всій Україні.  Також Коаліція з протидії дискримінації, що складається переважно із ЛГБТ-організацій та працювала над розробленням антидискримінаційного законодавства вже готується удосконалювати цей базовий закон згідно своїх потреб.
Особливо хочемо звернути вашу увагу на те, що не зважаючи на те, що поняття «гендерна ідентичність» та «сексуальна орієнтація»поки що не внесені у цей закон, у статті 3 вже передбачений пріоритет міжнародних договорів над національним законодавством. А міжнародне законодавство в першу чергу спрямоване на захист пропаганди гомосексуалізму. Про це свідчить ряд документів, наприклад, Рекомендація № 1474 (2000) «Про становище лесбійок і геїв у державах-членах Ради Європи». Там йде мова про те, щоб «включити сексуальну орієнтацію до ознак,  за якими забороняється дискримінація відповідно до національного законодавства»; «уживати дисциплінарних заходів до тих осіб, які дискримінують гомосексуальних людей»; «забезпечити рівне ставлення до гомосексуалістів у сфері працевлаштування». Тобто за будь-яку критику в адресу гомосексуалістів, тепер будуть карати,  а якщо, наприклад, директор школи не захоче прийняти на роботу гомосексуаліста-педофіла, який буде ґвалтувати дітей, то директора покарають за дискримінацію. Антидикримінаційні закони будуть пріоритетно охороняти гомосексуалістів та інших меншин. І за цим буде наглядати так званий Уповноважений України з прав людини. Приклад із  Іспанії: Після введення антидискримінаційних законів, у 2010 році суддя Ф. Каламіта, батько семи дітей, відкладав справу про усиновлення дитини двома лесбіянками. За це його звільнили з роботи і наклали штраф у розмірі 104 000 євро.
Цей проект можна сміливо назвати проектом морального геноциду української нації. Президент Чехії, Вацлав Клаус, який у 2008 році наложив вето на ці ж антидискримінаційні закони у Чехії, назвав їх «не просто поганими, але небезпечними». Адже вони хочуть регулювати найбільш особисту сферу кожної людини, ту область, яка століттями була формована традиційними принципами та етичними нормами. Через узаконення антицінностей настане розпад родини та нації.
Спираючись на вище вказане просимо Вас в ніякому випадку не підписувати законопроекту № 10468 «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні» та в подальшому не приймати ніякого антидикримінаційного законодавства. 


З повагою,
Рух «За збереження сімейних цінностей в Україні»


Коментарі

  1. Підтримую! Геть такий закон, що дає можливість пропаганди гомосексуалізму!

    ВідповістиВидалити
  2. А як можна долучитися? Поставити підпис під зверненням тощо?

    ВідповістиВидалити
  3. Напишіть лист президенту
    Інших попросіть це зробити
    Розпоширіть цю інформацію по іншим електронним ресурсам - це легко зробити - в кінці статті є відповідні значки!

    Дякую за небайдужість!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Підтримую це звернення двома руками!

    ВідповістиВидалити
  5. Я теж хочу підписати це звернення, Наша організація долучиться до цього звернення. Як це можна зробити?

    ВідповістиВидалити
  6. Будь ласка, роздрукуйте цей лист від своєї організації (якщо можна на бланку) і направте на адміністрацію Президента - індивідуальні звернення кращі за колективні!!!

    ВідповістиВидалити
  7. А в кого є досвід відправляння листів Президенту? На яку адресу і як? Листом на вимогу чи мейлом?

    ВідповістиВидалити
  8. В листі вказується адресат, в шапці також ваше П.І.П. та адреса, текст листа, підпис і дата. Краще надсилати рекомендованим листом на адресу:

    Адміністрація Президента України

    Адреса: 01220, м. Київ, вул. Банкова, 11
    Довідкова Секретаріату Президента України – (044) 255-73-33
    Сайт: http://www.president.gov.ua/


    Телефон для довідок: (044) 226-20-77

    ВідповістиВидалити
  9. Алла Кириченко21 вересня 2012 р. о 13:26

    Президент ще не підписав зазначений законопроект? Якщо відправити звернення сьогодні, це не буде запізно?

    ВідповістиВидалити
  10. Поддерживаю! Потом ведь начнется откровенная пропаганда однополых отношений в школах и прочие методы деморализации общества.
    До какого времени мы будем позволять правительству принимать законы против населения своей страны. Эти самые "слуги народа" находятся у власти, чтобы защищать наши интересы, а не продвигать свои!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від