Перейти до основного вмісту

8711: настав час голосувати!


8711: настав час голосувати!

Рівно рік у парламенті лежить зареєстрований законопроект №8711 «Про захист прав дітей на безпечний інформаційний простір», який забороняє пропаганду гомосексуалізму.

Кілька фактів про документ:

1. Національна кампанія з вимогою законодавчо заборонити пропаганду гомосексуалізму триває з 2007 року – без перерв та послаблень.

2. Протягом 5 років відбулися десятки акцій у різних регіонах України. Остання вулична акція у Києві 20 травня зібрала понад дві тисячі учасників.

3. У 2011 році відбувся тематичний всеукраїнський музичний тур по 12 містах «Всі разом – за справжнє кохання» – на підтримку ідей законопроекту.

4. В решті решт, 20 червня 2011 року 6 народних депутатів зареєстрували законопроект №8711 «Про захист прав дітей на безпечний інформаційний простір», який забороняє пропаганду гомосексуалізму. Депутати-співавтори представляють всі найбільші фракції парламенту: Євген Царьков (фракція Компартії України), Юлія Ковалевська (Фракція Партії Регіонів), Катерина Лук’янова (фракція Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона»), Павло Унгурян («Блок Юлії Тимошенко – «Батьківщина»), Тарас Чорновіл, (тоді – депутатська група «Реформи заради майбутнього»). Вони представляють фракції, які разом володіють більш, як 400 голосами.

5. ЗА законопроект, а також в цілому ЗА встановлення заборони на гомопропаганду зібрано близько 100 тисяч підписів і цей процес триває донині. Щотижня надходять нові бланки з підписами.

6. Сімдесят дві тисячі підписів передано особисто в руки народним депутатам Євгену Царькову і Лілії Григорович (співавтори законопроекту 8711).

7. П’ять тисяч підписів передано особисто в руки Юрію Стецю і Віктору Уколову (члени профільного Комітету Верховної Ради).

8. Законопроект 8711 отримав підтримку від профільного Комітету з питань свободи слова та інформації.

9. Є дві заяви Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, які категорично засуджують таке явище, як популяризація гомосексуалізму.

10. За законопроектом 8711 немає жодної політики, він об’єднує всі фракції, депутатів і громадян з різними політичними симпатіями. 8711 – це народна ініціатива, підтримана депутатами всіх провідних політичних партій.

Достеменно відомо, що президент України, голова уряду, голова Верховної Ради, а також лідери парламентських фракцій нині отримують листи від кількох українських та міжнародних організацій з проханням не допустити голосування за 8711. На українських decision makers чиниться шалений тиск з цього приводу.

Разом з тим мільйони громадян України чекають на голосування.

Всі уважно стежать і стежитимуть за поведінкою, заявами та голосуванням кожного народного депутата в контексті законопроекту 8711 або законопроекту з іншим номером, який встановлює заборону на пропаганду гомосексуалізму. Поіменний перелік тих, хто і як голосує (також тих, хто блокує винесення на голосування), буде поширений всіма можливими засобами. Це допоможе обрати в майбутній парламент лише тих, хто стоїть на боці здорового глузду і вічних незмінних цінностей.

Будь-яке діяння, яке складає загрозу національній безпеці, слід законодавчо заборонити і карати! Популяризація і унормування гомосексуалізму – це загроза національній безпеці. Аргументація:

1. Це автоматично призводить до епідемії СНІДу. Це відомий (водночас такий, що приховується) факт, що більше половини усіх носіїв ВІЛ у країнах ЄС – гомосексуалісти.

2. Це поглиблює вже існуючу демографічну кризу. І не треба волати, що причина у низькому рівні життя – подивіться на країни Західної Європи, де живуть, здається, непогано, проте корінне населення просто вимирає.

3. Це руйнує інститут сім'ї, який є фундаментом, у тому числі економічним, для будь-якої держави.

4. Це зазіхання на фундаментальні права людини – право на свободу слова, право сповідувати віру, право публічно демонструвати свої релігійні переконання.

Ситуація дуже проста і зрозуміла: якщо хтось з депутатів (або лідери фракцій, або голова парламенту, або заступники голови парламенту) затягують процес винесення законопроекту 8711 на голосування, вони показово і свідомо демонструють свою лояльність до ЛГБТ-ідеології і вважають, що можна продовжувати пропагувати одностатеві стосунки серед молоді та неповнолітніх. Це є сигналом для всіх виборців напередодні осіннього волевиявлення.

Читати також:

Гомодиктатура

ЛГБТ-маніфест




Руслан Кухарчук, «Українська правда. Блоги».

3 липня 2012 р.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від