Перейти до основного вмісту

Міжфракційна група "За духовність, моральність і здоров'я України" відповіла гомоактивістам


Міжфракційна група "За духовність, моральність і здоров'я України" відповіла гомоактивістам
Представники Парламенту дали відповідь на заяви ЛГБТ-організацій, які 18 липня на піар-конференції, озвучили список тих депутатів хто перешкоджає їм у нав'язуванні гомосексуалізму та просуванні одностатевих шлюбів.
Голова міжфракційної депутатської групи «За духовність, моральність і здоров'я України» П.Унгурян прокоментував цю ситуацію так: «Нинішній Парламент послідовно відстоює і буде відстоювати традиційні сімейні цінності. Для нас головним завданням є збереження інституту традиційної сім'ї в Україну і подібні випади на нашу адресу нас не зупинять ».
За словами депутата, ці акції проводяться перш за все з метою створення перешкод у прийнятті законопроекту № 8711 (щодо заборони пропаганди гомосексуалізму) і побоювання ЛГБТ він вважає цілком зрозумілими. Депутат також зазначив, що рух місцевих сексуальних меншин активно підтримується Європою, яка відкрито тисне на Україну, використовуючи політичні, економічні та культурні важелі впливу, що є неприпустимим. Одним з подібних випадків, П.Унгурян назвав виступ відомого англійського співака і відкритого гомосексуаліста Елтона Джона, який 30 червня, під час свого концерту в Києві, зі сцени виступив проти законопроекту № 8711 і закликав всіх слухачів, у тому числі і представників влади та Парламенту, не допустити ухвалення цього закону.
«Зрозуміло, що громадяни України хочуть жити в європейській сім'ї, але не ціною християнських цінностей», - додав депутат, повідомивши, що більш детально про боротьбу за традиційні та сімейні цінності буде розказано на прес-конференції депутів міжфракційної групи та представників громадськості, яка відбудеться 23 липня о 13.30 в агенції УНІАН.
Коментуючи цю ситуацію, президент «Біблійного товариства» Григорій Комендант, зазначив, що в християнській державі позиція парламентарів з цього приводу повинна бути категоричною. А ініційований депутатами законопроект № 8711 повинен бути сто відсотково підтриманий.
«Пропоганда гомосексуалізму є не тільки антибіблійною, але й антигуманною», - зазначив пан Комендант. Ми повинні боротися за здорову націю і здоровий народ, а якщо у людини є якісь відхилення, то їй потрібно допомогти, але аж ніяк не пропагувати ці відхилення. Біблійна позиція і позиція Церкви в цьому питанні єдині - любити людину, але не любити і не підтримувати її відхилення », - сказав релігійний діяч.
Законопроект № 8711 (Щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір і заборону пропаганди гомосексуалізму) зареєстрували шість народних депутатів від різних фракцій Верховної Ради України.
Законопроектом пропонується ввести кримінальну відповідальність за ввезення, виробництво і розповсюдження творів з пропагандою гомосексуалізму поряд з творами, які пропагують насильство, жорстокість, расову, національну і релігійну нетерпимість та дискримінацію.
Нагадаємо, що з 2009 року Всеукраїнська громадська організація "Любов проти гомосексуалізму" зібрала понад 100 000 підписів проти пропаганди гомосексуалізму.
Довідка: Міжфракційна депутатська група «За духовність, моральність і здоров'я України» створена 22 жовтня 2009 року і об'єднує 68 депутатів з усіх фракцій Парламенту. Мета Міжфракційної групи - робота над підготовкою та проведенням законодавчих ініціатив, спрямованих на запобігання поширенню негативних явищ: тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, ВІЛ \ СНІДу, дитячої порнографії, проституції, насилля, а також поліпшення здоров'я нації, сприяння благодійності, освіти, відродження духовності, захисту моралі, формування здорового світогляду суспільства.

Коментарі

  1. ПРЕС-реліз

    В РАМКАХ ВСЕНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ ЗДОРОВ’Я

    11 грудня 2012 р. о 18:00 за відбудеться авторський вечір «Духовне здоров’я України» та презентація книги київської поетеси Лідії Буцької (Арслани).

    Основною перлиною вечора стане презентація збірки «Вогняне зачаття» – сучасні героїчні та патріотичні пісенні, поетичні і публіцистичні твори автора. У виконанні Народної капели бандуристів НТУУ (керівник з. д. к. України Валентина Руденко) прозвучать стародавні українські героїчні та патріотичні пісні.

    На зустрічі ми поговоримо про справжні, правічні духовні цінності Українців, про те, хто ми є, як народ, про наші задачі як нації, про зміст тих подій, що відбуваються в нашій країні, про те, чому ми не стаємо щасливішими завдяки матеріальним благам, а навпаки зубожіємо та деградуємо, крокуючи на Захід Сонця. На вечері ви зможете дізнатися про основні заходи, мету, історію виникнення та плани розвитку Всенародного фестивалю Здоров’я, про заплановані на 2012-2013 р, плани заходів, спрямованих на відродження Духовності України в рамках таких міжнародних проектів як «Сакральне здоров’я Українця», «Бомонд за Здоров’я», зможете зустрітися із цікавими людьми.

    Лідія Буцька (Арслана) – київська поетеса, авторка творів рідкісної як на наш час епічно-героїчної спрямованості, Майстер Рейкі, доктор натуральної медицини, кандидат медичних наук, доцент Національного технічного Університету КПІ, очолює МГО Екологія та Здоров’я, та ВАСІ

    Усі учасники вечора зможуть отримати книгу автора, а серед журналістів буде оголошений конкурс на кращу публікацію.

    Запрошуємо всіх небайдужих, світлих, сонячних Українців, для кого Україна є основним сенсом, причиною та джерелом його буття, щастя, майбутнього та віри, всіх, хто любить цю Землю, хто готовий об’єднуватися, розвиватися та жити вічно!

    Ініціаторами вечора є МГО „Екологія і здоров’я» та Всесвітня асоціація споживачів Інформації, за ініціативою яких проходить Всенародний фестиваль Здоров’я в Україні, було створено 6 телевізійних проектів, безліч радіопередач та виступів в пресі, прес-конференцій, телевізійних та радіо-уроків, благодійні об’єднуючі акції «Бомонд за Здоров’я», тощо.

    Адреса: м. Київ, проспект Перемоги, 37, зала Вченої Ради НТУУ КПІ (корп. №1),

    Вхід вільний

    Акредитація: +38(097)43 333 37, ukraina2006@narod.ru

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ

ДВІ ГОЛОВНІ ЗАГРОЗИ ДЛЯ БОЖОГО ПОКЛИКАННЯ Як мало сьогодні ми бачимо, дійсно, людей, які б мали великий Божий плід в своєму житті. А, часто, бачимо, коли  віруючі   люди живуть за стандартами  цього  світу, маючи цілі, які актуальні для мирських людей, прагнуть багатства так, як би це було основа їхнього життя… Сьогодні постає важливе питання: "чому ми такі малопродуктивні у Божій справі"? Відповідь можна знайти у нижчезазначеному слові Христа: А між терен посіяне, це той, хто слухає слово, але клопоти віку цього та омана багатства заглушують слово, і воно зостається без плоду. (Матвія 13:22) Варто розуміти, що перед нами є дві дуже серйозні загрози, щоб реалізувати Боже покликання: 1.                щоденні  справи, завантаженість та суєта віку цього настільки навантажили нас, що ми забули про служіння Боже, ми забули про достатню молитву, ми забули про покликання Боже. У нас немає часу, щоб думати про духовне – ми дуже зайняті на роботі, нас так баг

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ

МОЛИТВА ПРО ДОПОМОГУ Господи, я знаю, що Ти єдиний мій Помічник у тій складній ситуації, яку я переживаю (розкажіть її і попросіть те вирішення, яке б Ви хотіли). Я віддаюсь в Твої руки і прошу, щоб Ти простив всі мої гріхи та позбавив мене від всякого прокляття. Я прошу, щоб Ти був від сьогодні і назавжди моїм Господом та Спасителем. Я знаю, що коли свої очі я зводжу на небеса, то звідти прийде мені допомога, я вірю, що мені допомога від Тебе, бо Ти вчинив небо й землю і для Тебе немає нічого неможливого! Ти не даси захитатись нозі моїй, не здрімає мій Сторож: оце не дрімає й не спить мій Сторож! Господь то мій Сторож, Господь моя тінь при правиці моїй; Удень сонце не вдарить мене, ані місяць вночі! Господь стерегтиме мене від усякого зла , стерегтиме Він душу мою; Господь стерегтиме мій вихід та вхід відтепер аж навіки! І за це я славлю Тебе, мій Бог і надзвичайно дякую,  в ім’я Ісуса Христа, Амінь. Сергій Гула

МОЛИТВА – ВІРУЮ, як основа християнського світогляду

МОЛИТВА – ВІРУЮ , як основа християнського світогляду Вірую в Єдиного Бога Отця , Вседержителя, Творця неба і землі, всього видимого і невидимого. І в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, Єдинородного, що від Отця народився перше всіх віків, Світло від Світла, Бога істинного від Бога істинного, рожденного, несотворенного, єдиносущного з Отцем, що через Нього все сталося. Він для нас, людей , і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком. І розп'ятий був за нас при Понтії Пилаті, і страждав, і був похований. І воскрес на третій день, як було написано. І возніся на небо, і сидить праворуч Отця. І знову прийде у славі судити живих і мертвих, і Царству Його не буде кінця.  І в Духа Святого , Господа Животворчого, що від Отця походить, що Йому з Отцем і Сином однакове поклоніння і однакова слава, що говорив через пророків. В Єдину, Святу, Соборну і Апостольську Церкву. Визнаю одне хрещення на від